TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

KPSS A
    106
    660
    94909
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Asım Us @prime1793 Son düzenleyen:

@prime1793 kaç puanla kapattı acaba ?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        gugukkusu1 @Asım Us Son düzenleyen:

@asım-us Şu an 70i geçen herkes başarılı sayılmış sanırım mülakata hak kazananlar tekrar ilan edilecek

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • H
          Happy 0 @gugukkusu1 Son düzenleyen:

Acaba itiraz edilmemiş haliyle mi mülakata kalanlara başarılı yazılıyor. Tam da sevinmiştim mülakata kaldım diye😕

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • H
            Happy 0 Son düzenleyen:

Kaç puan aldınız arkadaşlar beklediğinin üstünde alan var mı ona göre anlayabiliriz taban puanı

• A
              alka Son düzenleyen:

33D 17Y → başarısız

• M
                memurolacamben Son düzenleyen: memurolacamben

Benim de olmamis. Kazananlari once tebrik ederim sonra Allahtan sabir dilerim, insan issizlikte gunleri birak saatleri bile sayiyor, kurum buna ragmen 50 soruluk test sinavini 1.5 ayda aciklayip (380 lira giris ucretinden bahsetmiyorum bile) mulakata kalacaklari en erken 24 mayistan sonra aciklayacagini soyluyor daha sonra listeden sonra mulakatlarin yapilmasi, sonucu derken agustosu bulacak gibi neyse uzatmayalim kazananlari tebrik ederim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                • B
                  blcmert Son düzenleyen:

31d 19y başarısız. Bir de sınırdayım diyordum soruları gördükten sonra 😁 bu sınavın olduğu gün btk sınavına da girmiştim. 2 de 1.

• Y
                    Yakup cemil Son düzenleyen:

Benim sonucun bekledigim gibi 37 doğru 13 yanlış. Başarılı.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • P
                      pijamalıhakim @Yakup cemil Son düzenleyen:

@yakup-cemil şimdi bu başarılı yazması mülakata kaldığımız anlamına geliyor mu yoksa barajı geçtiğimiz için mi?

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • Y
                        Yakup cemil @pijamalıhakim Son düzenleyen:

@pijamalıhakim elbette net bilgiyi sınav merkezinden ya da bakanlıktan öğreniriz fakat zannımca başarılı ifadesi mülakata hak kazananlar için yazılmış.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • D
                          devrikkaymakam Son düzenleyen:

Arkadaşlar 2. Gruptan 40 kişi dolmuş mudur? Dolmadıysa itiraz süreci sonrası barajı çekme durumları söz konusu olabilir mi? Yoksa o defter başarısız ibaresinden sonra kapanmış mıdır?

• P
                            pijamalıhakim @Yakup cemil Son düzenleyen:

@yakup-cemil sadece baraj için yazılmışsa çok gereksiz gerçekten inş mülkat içindir

• A
                              Ata Kan Son düzenleyen:

sizi üzmek istemem ancak yazılı sınav için başarılı olma şartı 70 puan almaktır ve başarılı olmak sözlü sınava çağrılmak için bir hak teşkil etmiyor.Kaynak: 22 Şubat tarihinde yazan duyuru

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • D
                                devrikkaymakam @Ata Kan Son düzenleyen:

@ata-kan hocam üzülmem çok şükür. Geçen sene BTK sınavında da başarı şartı olarak 70 baraj belirlenmiş ve kontenjan dolmayınca baraj düşürülmüş. Bunun için itiraz sonrası mı acaba beklenmiş olabilir diye sormuştum. Hayırlısı olsun hakkımızda tabi ki.

• LioN
                                  LioN Son düzenleyen:

Başarılı olanları tebrik ederim. Sanırım kesin olmayan başarı listesi bu. Daha sonra kesin mülakat listesi vs açıklanacak. Geçen seneki süreçte öyle olmuştu herhalde. Yinede net olması için 35 doğru yapanlarda da başarılı yazıyor mu acaba? 70 alan herkes başarılı mı sayılmış. Gerçektende 2 iş yaparlarsa saçma ur. 40 kişiyi sıralayıp başarılı yazmaları gerekiyor.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • Y

Bu sınav için söyleyecek bir şey gerçekten bulamıyorum. Sınavı 1.5 ay sonra açıklıyorlar. Sonuç başarılı yazıyor ama neye göre başarılı olduğu belli değil. Mülakata kimler çağrılacak o da belli değil. Sınav sürecini yaklaşık 6 7 aya yaymışlar ne olacak nasıl olacak o dahi belli değil. Hani ancak şunu söyleyebilirim "Derdimizin olmadığı gün komşunun eşeği kuyruksuz sıpa doğurur."

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • LioN
                                      LioN @Yakup cemil Son düzenleyen:

@yakup-cemil kardeşim büyük ihtimal mülakata kalırsın diye düşünüyorum. Lakin 35 doğruda da kapatmayacağı kanaatindeyim. En düşük 36/37 yapan 40 kişinin içinde olur zannımca. Şu itiraz süresi bir geçsin. Veyahut yarın anakara üniversitesini arayıp net olarak sorulabilir. Kesin liste bu mu değil mi diye.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Y
                                        Yakup cemil @LioN Son düzenleyen:

@lion Eyvallah kıymetli kardeşim. mülakata kalırız belki de kalamayiz fakat bu bürokrasi gerçekten yoruyor insanı.

• Y

GSB sınav ve eğitim hizmetleriniz aradim. Ilgili beyefendinin de kafası karışık önce basarili, başarısız ya da sıralamaya kalamadınız gibi yazı yazar dedi sonra da 70 puanı geçen başarılı sayılır ve simav sonucunun Başarılı yazılması sözlü mülakata hak kazandınız anlamına gelmemektedir dedi. Itiraz süreci olacak soru iptali vs. Durumu varsa onlar incelenip bize gönderilecek ilk 40 kişiyi biz yayınlayacağız dedi.. fakat benim anlamadığım şu oldu ilgili beyefendi önce taban 70 puan olmuştur derken sonra 70 puanı geçen başarılı yazılır ama belki de sıralamaya girememiştir dedi. Velhasıl itiraz süreci tamamlanınca liste aciklanacakmis

• A
                                            asimetri Son düzenleyen: asimetri

Yazılıyı geçen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Zor bir sınavdı. Mülakata kalmak hakkınızdır. Herkese başarılar dilerim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 31 / 33
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti