Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
arkadaşlar daha önce kurumun mulakatina giren var mi tecrubelerini paylasabilir mi acaba bizimle bir de sinav komisyonu kac kisi ve kimlerden olusuyor bilgisi olan var mi
-
@tupacshakur Hocam mülakat ve iş hakkında bilgi verebilecek var ise çok memnun oluruz. Komisyon yönetmeliğe göre;
Giriş sınav komisyonu; Başkanın veya görevlendireceği başkan yardımcısının başkanlığında, grup başkanı, daire başkanı, Baş Hukuk Danışmanı ile uzmanlar arasından Başkan tarafından belirlenecek en az beş üyeden oluşur. Giriş sınav komisyonuna başkanın başkanlık etmesi halinde, bir başkan yardımcısı komisyon üyesi olarak görevlendirilir. G -
Geçen senelerde yapılan alımların mülakat gruplarına baktım sadece mülakatta bize soracakları soruları seçtiğimiz derse göre soruyorlarmış başka bilgi bulamadım. Hem meslek tanıtımı hem mülakat süreci hakkında bilgi verilse çok faydalı olurdu.
-
Bundan önceki alım 2017 olması lazım. Açılan başlığa baktım ama pek bir şey öğrenemedim mülakatlar adına. Siz de bir bakın isterseniz.
-
Çarşamba ve perşembe günlerinde sözlü mülakata girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar. Açıklanan sayıdan eksik almazlar inşallah.
-
Selamlar arkadaşlar umuyorum hayırlı uğurlu olur. Giren arkadaslardan gören olursa belki cevaplar, şehir dışından gelenler de olabiliyor mülakata girerken çanta, eşya, telefon vs birakabilecegimiz bir yer oluyor mu orada acaba? HES kodu vs isteniyor mu?
-
@ktstmuh Evet çantanızla birlikte binaya giriş yapabiliyorsunuz eşyalarınızı içerde kafeterya var oraya bırakabilirsiniz ya da giriş belgelerinize bakılan bir yer var oraya da bırakabilirsiniz. Bizim Hes kodumuza bakılmadı
-
@gugukkusu1 Alanlarımız farklı ama genel olarak ne sordular, nasıldı anlatabilir misiniz acaba?
-
@gugukkusu1 soru sorulacak dersi bize seçtiriyorlar mı yoksa karışık her dersten mi soruyorlar?
-
Karışık sordular. Güncel olaylardan, hukuktan ve vergiden soruldu. Gayet ılımlı bir hava var içerde, rahat olabilirsiniz
-
Genel kültür soruları, alandan belli başlı sorular, çok zor olmayan, alanla alakalı güncel sorular vardı. Bakalım herkes için hayırlısı
-
Sözlü mülakata katılacak arkadaşlar nelere çalışacaksınız?
-
İleti kaldirilmistir.
-
Mülakat sırasında, ne kadar sürede açıklanacağına dair bir şey duyan öğrenen bir arkadaş oldu mu acaba?
-
@ktstmuh insan kaynaklarındaki personel çok uzatmazlar dedi zaten yönetmelikte de üç iş günü diye belirtilmiş. Umarım haftaya Cuma’ya kadar açıklanır
-
Daha uzun bir süreç olur diye düşünmüştüm ben, bakalım. Belki daha sonrası daha uzun sürüyordur, o noktalara gelirsek
-
@ktstmuh geçen sene mülakat sonucu 40 günde açıklanmış ama onun öncesinde çok hızlı işliyormuş süreç bu sene nasıl olur bilemeyiz. Tek mülakat sonucu belli olsun da işe başlaması önemli değil bence en azından belirsizlik son bulmuş olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@hakimehanımm belki kamu çalışanlarının artan vakalarla tekrar yeni düzene dönmesi süreci etkiler. Umarım etkilemez o ayrı
-
Bende bu hafta açıklanır diye tahmin ediyorum ama tabi ki bir tahmin bu dönüşümlü mesaiye geçilmesi süreci biraz geciktirebilir gibi hissediyorum ama inşallah bir an evvel açıklanır.
-
Dünkü kısıtlamalardan sonra aynı şeyi düşünüyorum ama inşallah yanılırız da en geç haftaya hayırlı sonuçlar alırız