Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Bilişim grubunda benden başka elenen yok herhalde, 7 kişiyi de almışlardır umarım.
-
İibf’den kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Selamlar, kazananlara hayırlı olsun, olmayanların canı sağolsun. İnşaat mühendisliğinden kazananlardan kimse var mı forumda acaba?
-
@işsizmühendis Hocam kurumlar ilanda belirttiği kişi sayısını doldurmak zorunda değil diye biliyorum. Yani şimdi ilanda 7kişi alınacak denmiş , mülakata 8 kişi kalmış. 1 kişiyi eleyip diğerlerini alalım olmak zorunda değil diye biliyorum. Adamlar hiçkimseyi beğenmedik hiç kimseyi almıyoruz diyebilirler.
-
@işsizmühendis Hocam direk başarısız mı yazıyor yoksa yedek falan mı?
-
Silinmiştir
-
@muhce Başarısız yazıyor
-
@elettronicaeng Haklısınız, bendeki bir ümitti işte olmayınca olmuyor
-
@işsizmühendis eem de kaça düştü puan acaba bilginiz var mı veya kaç kişi girdi?
-
Yedek olmaması enteresan, İnşallah daha iyi yerler olur.
-
@muheem Yazılı sınav için kpss 88 küsürde kapattı. Ondan sonra bilişimde sekiz kişi mülakata kalabildi.
-
Teşekkür ederim acaba sözlü kacla kapattı
-
@muheem puan açıklamıyolar
-
Süreçle ilgili kurumdan bilgi alan oldu mu
-
@gugukkusu1 Kamu kurumlarinda henüz mesai başlamadı bugün veya bir iki gün içinde açıklama yapılır belki. Merak ettiğim nokta şu, acaba güvenlik soruşturmaları vs yapılmış mi? Kuruma muhtemel başlama ne zaman olur?
-
@ktstmuh ben de merak ediyorum
-
Genelde akşam saatlerinde duyuruluyor diye bekledim ama bugün geçti sanırım. Gün içinde kurumla iletişime geçen oldu mu acaba? Hangi belgeler verilecek ne zaman verilecek? öğrenen olmuştur belki. Ya da şöyle sorayım: şimdilik bekliyoruz değil mi arkadaşlar
-
@ktstmuh ben iki kere aradım açan olmadı telefonu.
-
@muhce hangi numarayı aradınız acaba? Sitede iletişim kısmında verilen mi?