Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Hukuk ve iibf yi ayırması bir tık aşağı düşürür mü acaba puanları , dernekler denetçiliğinde ilk 120 de hukuk mezunu var mıydı acaba
-
Eskiden sinavi test seklinde olmuyor muydu? Klasik usulde yeni mi yapiliyor
-
@mmülkiyelii yni p33 ü yüksek olan p28 liye nazaran daha mı avantajlı
-
@yelloww ve klasik sınav nasıl oluyor acaba? Soru sayısı vs
-
@muzgor çok değil hocam hepsi genel bir sıralamaya tabi tutuluyor. Puan türlerindeki yığılmalar önemli biraz. Örneğin p33 sıralamam 13. Ancak diğer puan türlerinde benim puanımdan yüksek puanlılar daha düşük sıralamalı olabilir. Bu da yüksek puanlı daha fazla rakip demek. Farklı puan türlerinde benden yüksek puanlardaki yığılma ne kadar fazla ise benim sıralamam o kadar aşağı çekilecek. Yorum yapmak zor avantaja dair yani.
-
Muhasebe monografi şeklinde mi olur?
-
Klasik sınav 5 kişilik alım şampiyonlar ligi tam belki 89 88 lere iner.
-
Nasıl yani, yıllar sonra ilana çıkıp mühendislik bölümüne iibflilerden fazla mi kontenjan ayrılacak şimdi hem de 2 katı (7+3)?Bari devlet iibflilere denklik derslerini verip "diger 4 yillik fakültelerden herhangi birine denklik" diplomasi alma hakki verse, belli ki kurumlar artik bizi 4 yıllık lisans mezunu olarak görmüyor, bizdeki açığı da mühendislerle kapatıyor..Lütfen muhendis arkadaşlar uzerine alınmasın, serzenisim onlara değil, kendileriyle bir derdim de yok..
-
Arkadaslar basvuruda osym ile entegrasyon saglanamadi diye bir uyari cikiyor. Basvuru yapamiyorum. Ayni durumu yasayan var mi ne yapmamiz gerekiyor ?
-
@yelloww ben de yaşadım ertesi gün tekrar denediğimde sıkıntısız bir şekilde başvuru yapabildim
-
@yelloww Ben de yaşadım yarın bir daha deniyeceğim bakalım.
-
Ayrıca taban puan 86.50 a gelir mi acaba?
-
5 gündür deniyorum fakat hala başvurumu yapamadım, bugün kuruma gideceğim..
-
internet üzerinden başvuru yaptıktan sonra belgeleri kuruma mı göndermek gerekiyor ?
-
@blcmert ben sadece online yaptım. iki seçenekli ya online ya da elden başvuru
-
@mantıkuttayyr tamamdır teşekkür ederim.
-
Başvurumu tamamladım ancak sonrasında indirilen başvuru formu açılmıyor ben de dosyada sorun var diyor. Aynısını yaşayan var mı ve forma ihtiyacımız olacak mı acaba?
-
Basvuru formu mail adresinize geliyor.
-
@duha bilgisayardan indir hocam
-
@filyasyoncu
indirdim de açılmadı pcde de anlamadım