Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
bu kurum daha önceki uzman yardımcısı alımını hangi yıl yapmış acaba bilen var mı arkadaşlar
-
@busraxxx 2015 ve 2017 de klasik önceki yıllarda test usulünde sınav yapılmış
-
Listeyi neden aciklamiyorlar liste 2 gunde aciklanaca bir sey bu ölüm sessizligi ne
-
Özelleştirmeyi kazanan arkadaşlardan feragat edecek olan var mı ? P33 puan türünde 91-92 arasında 25 kişi var umarım feragat edecek arkadaşlar olur
-
Arkadaşlar maliyedeki kamu maliyesi derken maliye teorisi mi oluyor unite olarak
-
@hukukcukişi maliye teorisi kamu harcamaları kamu gelirleri
-
Arkadaşlar sınav tam olarak nasıl oluyor bilen var mı yani tanım soruları oluyor mu ve diyelim 6 soru var 2-3 tane seçiyor gibi mi oluyor sorular seçmeli tarzında mı
-
@dursundursun tamamdır hocam ozaman borclanma haric tüm maliye var degil mi yanlis anlamiyorsam
-
Liste 1 2 güne aciklanacakmis. Bugün bir evrak için aradılar beni. Puanım p33 91.09
-
@yakup-cemil yani siz girmeye hak kazandınız mı?
-
@merveogutcu liste oluşturduklarına göre galiba evet. Bu arada yanlışlıkla 4 grup seçmişim onun için aradılar. 1 grubu çıkardık dediler. Prosedüre göre ilk 3 grup baz alınmış.
-
@yakup-cemil anladım hayırlı olsun hocam
-
@merveogutcu allah razı olsun hocam
-
@yakup-cemil siz girdiyseniz ben de girmişimdir o zaman :)))
-
@80üstamadnnmsz valla hocam bana soylenileni yazdım size.
-
Arkadaşlar sınav hakkında bilgisi olan var mı sorular seçmece tarzında mı oluyor yani diyelim 6 soru oluyor 4 soru mu seçip yapıyoruz
-
Hayırlı olsun dostlar liste açıklandı. İİBF 90.96
-
@michels27 90.94 ile basvurmustum . Bakalim bu sefer kac kisi katilmayacak sinava..
-
@yelloww üzüldüm ya kardeşim. Tapu kadastro mufettisliginde aynu durumu yaşamıştım.
-
@yakup-cemil elimizden bir sey gelmiyor ne yazik ki