BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
-
geçen sene mühendisler yüzünden 75 p3 e gelmedi ama bu sene 80 yds ve 75 p3 e gelir mi 12.kişi ?
-
@gpale geçen sene nereler kaçla kapattı hatırlıyor musunuz?
-
sadece tek bir pozisyona mı başvurabiliyoruz?
-
@nasipinshe 87 82 81 gibiydi puanlar. geçen seneki forum başlığına bakabilirsiniz 9.sayfa ya da 10.sayfalarda yazıyor olmalı
bilmeyenler için geçen sene minimum başvuru puanı tüm puanlarda 60 idi bu seferde öyle olacaktır diye düşünüyorum -
Nihai listeyi alıp incelemek lazim, ilan resmen bul karayı al parayı gibi. Müfettislik mi, uzmanlık mi hangisinin gelme ihtimali yüksek çözemedim.
-
arkadaşlar işletme mezunuyum. işkurda aktif olabilmek için meslek yazmak gerekiyor ama işssiz yok ne yazacağım, bilen var mıdır?
-
@bitmeyenyds meslek bence secmek istediğiniz alanla ilgili, uzm yard veya müfettis yard gibi
-
@bitmeyenyds Uzman yardımcısı, müfettiş yardımcısı gibi tanımlar da var. Onları seçmeniz gerekiyor.
-
İlana bak ya p3 ile mufettis uzman alıyor.Hukukçulara p4.Hemde yds En az B seviyesi.Daha neler göreceğiz atanana kadar.
-
geçen yıl başlığında da çok defa sorulmuş ama kimse yanıt alamamş ben tekrar sorayım;
MAAŞLARI NASIL?
-
@babanınoglukemal baktım da iki kişiymiş, gelmez büyük ihtimalle
-
@babanınoglukemal hangisi için hocam teftiş mi
-
@mantıkuttayyr yok hocam uzman yard c seviye
-
Arkadaşlar sizce 84 puana neresi gelebilir? Ankaradaki kamu yönetimi ve çeko için açılan 2 kişilik kadro ve iibf için kayseri diyarbakır ve adanada açılan 3 kişilik kadro arasında kaldım
-
Kamu yönetimi bölümüne başvurmak istiyorum başvurumu kabul etmiyor siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. İşkurun sitesinde bir sorun var, ne yapmak lazım?
-
@onuktekin çok sağ olun. Bir de birden fazla başvuru yapılabiliyor mu yoksa tek seçeneğimiz mi var?
-
Arkadaşlar güzel puanlar alıp çok iyi ilanları takip ediyorsunuz ama açılan ilanları okumuyorsunuz sanırım.
**A) Sınava Tabi Talebe İlişkin Genel Hususlar:
- Başvuru başlangıç tarihleri aynı olan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun ilanlarından sadece birine başvuru kabul edilir.**
-
@bitmeyenyds Başvuru yapmayacağım için ilanı incelemedim. Bilgim yok.
-
Teftise başvuran var mı arkadaşlar