KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
Dostlar hangi hukukta neler değişti tam olarak yazabilecek var mı? Anayasa hukukuna çalışmak mantıklı mı şu an sizce bu değişiklik olayından dolayı? Maliyede de bir değişiklik ekleme vs oldu mu vergide v.s @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli
-
arkadaşlar acaba elinizde kamu yönetimi ve uluslararaı ilişkiler notu olan var mı varsa paylaşabilir mi rica etsem
-
@FreeBoY u i mezunu olarak 10 net bile cikaramiyorum sınavda ne yapacaksın u i notunu be kardeşim boşver temel dersleri hallet..
-
Muhasebede ferhat yıldız çıkmış sorular ve a aküsü çözdüm.Son 2 ay kala ferhat hocanın özgün kitabı mı yoksa monografi çözmek mi daha mantıklı olur? Çıkmış soruları 3 kere çözdüm tekrar bakmak mantıklı gelmedi.Muhasebe sıkıntı yaşadığım bir alan.Sizin tavsiyeniz ne olur hocam @paretowilfredo bu arada bunları ne ara çözdün diyenler için 3. yılım.
-
Arkadaşlar iktisatta özgün soru olarak tavsiye edebileceğiniz kitaplar hangisi
-
@gonzaloluca Tufan Samet aldırdılar bana ama kitap temeli olana göre gayet basit hazırlanmış ayrıca sık sık tekrarlanan hatalar var kitapta Analize başladım şuan o iyi gidiyor onun harici economicus son testler güzel kaliteli sınav ayarında sorular var bence ceteris şuan piyasanın en çöp kitabı çıkmışlarda da zeynel hoca tek zaten
-
@Rorschach159 caterıs neden kötü bende var da
-
@uzmanyrdd Çıkmış sorular artık farklı şekilde soruluyor bende geçen sene 2 defa bitirdim ama bi faydası olmadı bana bide komisyon değişti muhabbetleri var ya ondan dedim
-
@Rorschach159 teşekkürler aslında Temelim var 2016'da 17 yapmıştım tufan Samet dediğiniz gibiyse analiz almak daha mantıklı gibi
-
@gonzaloluca Bende 20 yapmıştım bana baya basit geldi karar sizin
-
Acaba elinde yeni sisteme göre deneme pdfi olan var midir?
-
İktisattan yana yana kaynak arayanlar hala Nurdan Aslan çalışmamanız akıl alır iş değil ama siz bilirsiniz yine de...
-
@Del-Piero Nurdan Aslan hocanin kitabini universite hocam tavsiye etmisti. Konu anlatim kitabi var ama soru bankasi olarak var mi?
-
@arche Hocanın kitapları konu anlatımlı yalnız her konunun sonunda yeterli sayıda çıkmış ve özgün sorular mevcut,mikro kitabının sonunda karışık sorulardan oluşan denemeler de var..
-
Arkadaşlar iktisat para banka-uluslararasi iktisat-büyüme ile ilgili konu anlatimli kitap arıyorum herhangi onereceginiz kaynak var mi?
-
@danzig KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs. içinde söyledi:
Arkadaşlar iktisat para banka-uluslararasi iktisat-büyüme ile ilgili konu anlatimli kitap arıyorum herhangi onereceginiz kaynak var mi?
yasin çoban 4 lü
-
@uzmanyrdd devamlı tekrar eden basit basit sorularla şişirilmiş bir kitap. themis i çözmeye başlayınca anlayacaksınız farkı..
-
@Del-Piero tesekkurederim.
-
Maliye den konu anlatımlı kaynak önerebilir misiniz? Son bir tekrar için istiyorum
-
@svdvrl bence pareto gayet iyi konu anlatim icin