Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@freetime bu saatlerde aradıysanız öğlen arası diye açmamış olabilirler. Bencede bayram sonrası açıklanır
-
20 günden önce açıklanma beklentim yoktu ama ortaya bir haber atılınca insanın kafası karışıyor
-
Halkbank ve Vakıfbank sınavlarını referans alınca sınavın bu hafta açıklaması sürpriz olmaz. Heyecanla bekliyorum...
-
@frankcastle Heyecanla bekliyoruz hocam
-
@frankcastle katılıyorum hocam. sınav sonuçları mesai saatleri içinde mi açıklanıyor, bilginiz var mı?
-
@cgzm hayır hocam hafta içi her an olabilir
-
@mffttşadayı teşekkürler hocam.
-
@cgzm Vakıfbank 6 gibi açıklanmıştı
-
@muddei-hususi akşam 6 sanırım değil mi hocam? sonuçlara akşam baktığımı hatırlıyorum. beklemek hepimiz için zor. umarım bayramdan dolayı gecikme yaşanmaz.
-
Arkadaşlar ziraat 2 yıl önce müfettişlige girdiğimde 1 ay 1 gün sonra açıklanmıştı tam.Aksam 10 gibiydi.Sürekli anadolu üniyi ve ziraat teknolojiyi arayip soralım hızlı açıklanır. Kesin çözüm .
-
@amaan aramanın bir etkisi olduğunu sanmıyorum
-
@muddei-hususi Anadolu Üniversitesi ni aradım sınavdan sonra 25-30 gün içerisinde açıklanıyor tam tarih veremiyorum dediler.
-
Klişe bu cevap. Yinede sağolun
-
Evet klişe cevap malesef ancak haftaya salıya kadar iş günü demediği için açıklanacağını anlıyoruz. Rica ederim.
-
@muddei-hususi kesinlikle işe yarıyor. Kıdemli sinav öğrencisiyim.Aramaya devam .Ziraat teknoloji için giren arkadaşlar nasıldı sınavlar
-
Bu hafta açıklanır, tamamen tahmin tabi.
-
Arkadaşlar bende bugün aradım 30 günden önce açıklanmasını beklemiyorlar. Ayın 24'ünden sonra açıklanacak gibi anladım ben.
-
@cgzm Vakıfbank 6 gibi, Halkbank da gece 1-2 gibi açıklamıştı hocam sonuçları. Belli bir saat dilimi yok maalesef.
-
@shewolf Riske atmamak için öyle söylüyorlar bence. Bu hafta içinde her an açıklanabilir diye düşünüyorum. İyi ya da kötü sonucumuzu bilelim artık değil mi...
-
@frankcastle katılıyorum hocam. üstte yazılanlara göre bir arkadaşa 25-30 gün arasında demişler, şimdi de 30 günden önce açıklanmaz demişler. telefona bakan görevliler de tahmini konuşuyor olabilir.