Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Bu arada sizin ne zaman mülakat tarihleriniz benim 23 Haziran. Çok heyecanlı
-
@petecastiglione ondan tam emin değilim valla hocam tarihi bulamadım
-
Ziraat katılım için bana 24 haziran verilmiş gün olarak, sizlerin ne zaman mülakat tarihleri? Bir de ben halihazırda çalışıyorum sonuçta bizlere ne kadar zaman tanınır bu süreçte eğer mülakat olumlu olursa? İhbar süremiz falan var çalıştığımız yerde.. Bir de en merak ettiğim İstanbul'a genel merkez ve şubeler için toplam kaç kişi alınacaktır acaba çünkü 20milyonluk şehir tercih çok olabilir belki. Bir de bu bahsedilen maaşlar istanbul'da geçinmeye yetmez ev kiraları 3k o da deprem riski yüksek yerlerde 10 yaş altı binalar. Diğer şehirlere göre farklı ödemeler alınıyor mu istanbul'da çalışanlar?
-
@abcdefg Tamamdır hocam sağ olun. 1 haftada açıklanmaz gibi geliyor bana
-
@petecastiglione bilemiyorum ama uzun sürmüyor diğer kurumlar kadar
-
@abcdefg Sevindim öyleyse hocam
-
@meltem35 hocam sizin uzmanlık mı?
-
eğitimle ilgili bir e posta aldım biraz önce sizlere de gelmiş olabilir kontrol edin.
-
@tnr17 Evet katılım uzmanlık
-
Arkadaşlar mülakatta İngilizceyle alakalı bir şey soruyorlar mı. Yani YDS gibi bir sınava girmedim resmi bir İngilizce seviyem yok tahminimce B1 B2 seviyelerinde
-
@meltem35 Benim de 22 haziranda şimdiden başarılar
-
Arkadaşlar sınav sonucuna itiraz eden oldu mu?
-
@potele Başarılar
-
mülakata hazırlık son videosunda proje üretimi ve sunumu gibi bir konuya değiniliyor. Daha önce de benzer bir uygulama var mıydı bununla ilgili bir bilgisi olan var mı ?
-
@roch daha önce yoktu. Muhtemelen bir ürünü müşteriye pazarlamanız istenebilir.
-
@adams ben ettim alandan 1 soruyla kaldığım için
-
@abcdefg hocam geçmiş yıllardaki tecrübelerinize dayanarak barajı geçemeyenlerden yeterli düzey aday çalışana ulaşılamayınca daha sonradan mülakat daveti alma durumu yaşandı mı?
-
@thekurt hayır yaşanmadı 3 aylık eğitim süreci sona erince yedeklerden çağrılma olayı da sonlandı.
-
@thekurt mülakata hak kazanamayanlar için süreç sonlandı maalesef
-
@bykeynes sonucu ne zaman öğreniriz hiçbir bilgi yok onla ilgili