Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@retro Kafamızda bir şablon oluşması için dedim pek çok kişi buranın dışında başka kurumların da işe alım süreci içinde tarihler önemli o yüzden.
-
@muddei-hususi önceki alımda 5 gün sonra açıklanmış sonuçlar
-
@noir diploma veya geçici mezuniyet belgesi diyor e-devletteki mezun belgesini kabul edebilirler bence ama insan kaynaklarını arayıp sorun yine de
-
@nrpsmf teşekkür ederim. Mülakat kaç gün sürecek acaba ? Herkese aynı tarih verilmedi galiba
-
İstenen evraklar nerede yazıyor ben göremedim de.
-
Ziraat katılımda Antalya kazanan var mı arkadaşlar? Varsa netlerini paylaşabilir mi?
-
@cazop benim tecilim de mülakattan 3 hafta sonra bitiyor. Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.
-
@kurwa Ben Antalya'dan kazandım.
38 ing, 32 gy-gk, 27 alan -
@tnr17 mülakat planlama kısmından değil de insan kaynakları duyurularından bakarsanız orada yazıyor istenen belgeler zaten kimlik ve diploma erkekler içinse tecil belgesi istemişler sadece. Ben de bir şey sormak istiyorum bilen biri var ise Halkbankası mülakatlarında adaylara konaklaması için otel ayarlanmıştı Ziraat bankasında da geçerli mi bu acaba ?
-
@nrpsmf Halkbank’ta konaklama için otel ayarlanmamıştı mülakatlar otelde yapılmıştı
-
@nrpsmf konaklama yeri ayarlanması söz konusu değil diye biliyorum
-
@joker94 banka işe başlayınca tecil ettiriyor ama başlayana kadar ki süreci askerlik şubesi daha iyi bilir
-
@leventdespoir hocam son alımdan emin değilim ama ondan önceki alımdan eminim çünkü kuzenim o zaman Halkbank mülakatına girmişti o yüzden sordum
-
@abcdefg teşekkür ederim
-
@abcdefg hocam tecil süremiz bitmiş olsa veya bakaya kalmış olsak banka yine de tecil ettirebiliyor mu? bu konuda bilginiz var mı hocam?
-
@joker94 işte hocam o süreci askerlik şubesi daha iyi bilir. bu konuda bilgim yok maalesef
-
@abcdefg hocam sizin girdiğiniz dönemde mülakat ne kadar sürede sonuçlanmıştı
-
@abcdefg hocam 3 hafta icinde açıklanir diye dusunuyorum. Ama benim mulakatim 2 temmuz. Tecil bitme tarihi 3. Temmuz. Benim iş biraz sakat gibi
-
@cazop yanlis kisiyi etiketlemişim. Joker sana yazmistim dostum
-
@tomjoad tam hatırlamıyorum hocam ama kısa sürede açıklamışlardı sanki