Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@hoag teşekkürler, büyük ihtimal dediğiniz gibi olacak.
-
@mulkiyeli_93 teşekkürler, ilk bir ön görüşme olacağı için mülakatta alan vb. de eklenebilir. Hayırlısı olsun.
-
@domesticus beni de aradılar, ama ön görüşmede aile de olmalı dendi. Yani isteğe bağlı bir durum gibi gelmedi. Tekrar aradıklarında durumu bir sorarım, teşekkürler.
-
@civedik ben halihazırda çalışıyorum ve ailem ile yaşamıyorum o yüzden olabilir, bilemiyorum, başarılar dilerim
-
On gorusme icin 2 hafta normal.sonrasi icin farkli bir surec olur bence.uzman yardimciligi icin 1 ayi bulur bence.
-
Arkadaşlar konunun farklı bir boyutuyla geldim yardımcı olursanız sevinirim Mülakatta kadınlar için siyah ya da lacivert takım elbise isteniyordur değil mi? Mülakat şartları açıklanmadı malum
-
@potele evet hocam
-
@abcdefg çok teşekkür ederim
-
Mulakat tarihleri aciklanmis arkadaslar
-
Çalışma ili olarak Ankara’yı tercih etmeme rağmen mülakat yeri İstanbul olarak açıklanmış. Geçmiş yıllardaki alımlarda da böyle mi olmuştu? Moralim bozuldu gerçekten.
-
@sokrates12 nereden bakıyoruz mülakat tarihlerine ?
-
Arkadaşlar bu açıklanan tarihler ön görüşme sonrası mı? Yani son aşama mı biliyor musunuz?
-
@mulkiyeuluslar evet hocam
-
Teşekkür ederim
-
@mühendisbeyin ziraat bankasının insan kaynakları duyurularından bakabilirsiniz
-
Forumdaki arkdaşlar başarılar dilerim iyi kötü 3-4 ay birlikte oldu tartıştık,kavga ettik,birbirimize yardımcı olduk sağolun.
-
Diplomam elimde değil de acaba e-devlet mezun belgesi kabul edilir mi bi fikrin olan var mı? Ya da danışabileceğim bir telefon numarası?
-
Mulakattan sonra askerlik tecilim bitiyor. Ne yapmam gerekiyo sizce arkadaslar.
-
Maşallah hızlı ilerliyor süreç mülakat sonucunun açıklanması da çok uzun sürmez diye düşünüyorum bu konuda fikri olan var mı?
-
@muddei-hususi mulakatlar bitince konusalim bence bunu.