Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@abcdefg peki, itiraz edenler? Ben de 1 soruyla ingilizceden kaldım. İtiraz ettim arkadaşlar gibi. İtiraz edenlerin değerlendirilip sürece dahil edilme şansı olur mu sizce?
-
@smyy itiraz edenlerin hukuki durumları halen devam etmektedir tabiki. Haklı bulursa banka itirazınızı mülakat kadrosuna dahil edilirsiniz bence.
-
@adams ben önümüzdeki hafta diye düşünmüştüm ama..
-
@abcdefg teşekkür ederim cevabınız için. Dahil ediliriz inşallah.
-
İnsan kaynakları birimi bankada tam olarak ne iş yapar arkadaşlar?Bilgisi olan var mıııı:)Sorarlarsa yanlış bir şey söylemek istemiyorum.İnternette genel geçer bilgiler var
-
@blueanemon personeli işe alır veya çıkarır. Personelin özlük haklarıyla ilgilenir. (Yıllık izin, yükselme, yeni pozisyona atama) eğitim birimi bankada ayrıca düzenlenmediyse personel eğitim programı oluşturur ve katılımlarını sağlar. Mazeret talepleriyle ilgilenir nakil ve yer değişikliğiyle ilgili.
-
Bir ihtiyaca yönelik proje anlatılması makul olabilir ama sunum hazırlamak ve orada açıp sunmak çok vakit almaz mı katılımdaki bir arkadaşımın mülakatı15 dk sürmüş ve böyle sunumdan bahsetmemişti
-
Uzman yardımcılarından mülakat tarihi maili alan var mı?
-
Halk bankası bu yıl ilana çıkacak mı arkadaşlar? Bilgisi olan yeşillendirirse sevinirim
-
Evet katılım uzmanlık için yer ve tarih maili aldım
-
@potele Hocam mail ne zaman geldi ? Ben sadece mülakat hazırlık programı ile ilgili mail aldım
-
@sugarspoon ziraat katılım sayfasında insan kaynakları bölümü var hocam. Oradan tc kimlik no ile öğrenebilirsiniz
-
@potele hocam bi çoğu sektörle yeni tanışacak adaylarla mülakat için, bu tip bir ön hazırlık istenmesi adaletsiz olucak. Üstelik verilerle desteklenen iyi bi projeden bahsediliyor. Süre sıkıntısından dolayı 5-7 sayfa slayt örneğiyle özetleyebilmeliyiz ve bilgisayar imkanı sağlanamazsa bile sözlü olarak anlatabilmeliyiz beklentisi oluşuyor videodan. 3 hazirandaki canlı eğitim videosunda konuyu daha net açıklayacaklarını düşünüyorum, şimdilik yanlış anlamışımdır umarım .
-
@abcdefg teşekkür ederim hocam.Bir de insan kaynakları uzman yardımcısı primden yararlanamıyor değil mi?Şubede çalışmadığı için
-
@blueanemon performans priminden bahsediyorsanız şubede olmayanlar ondan faydalanamazlar hocam evet.
-
@sugarspoon Düzeltiyorum çok özür dilerim mülakat yeri bana mail değil sms yoluyla iletilmiş. Ama ziraat katılım bankası sayfasında en altta insan kaynakları kısmındaki duyurulardan ulaşabilirsiniz hala mevcut ...
-
@roch evet net cevabı orada alırız muhtemelen inşallah istemezler
-
bu sunum dedıgınız olay nedır bıze boyle acık bır teblıg yapılmadı kı hangı konuda bır sunum yapacagız
-
@abcdefg hocam mülakata nasıl hazırlanmalıyız, özellikle dikkat etmemiz gereken hususlar neler?
Bankacılık alan soruları üzerine mi, yoksa daha çok sohbet ve kişinin yeterliliği üzerine mi bir mülakat mı gerçekleşiyor?
Mülakattan ne kadar önce belirtilen şehre gitmemiz makul olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
bu proje anlatımı denen şey bizim mülakatta uygulanacak olsa bence bize ayrıca tebliğ edilirdi şuana kadar öyle bir bildirim yapılmadı ki eğitim videoları olabilir böyle bir durum olarak anlatıyor ama direkt bizimle ilgili bir durum değil gibi.