Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@moonpriest Mezun olunan üniversiteye ait diplomanın veya geçici mezuniyet belgesinin aslı, eğer aslı yoksa noterden veya ilgili okuldan onaylı sureti (İşe başlama tarihi itibarıyla mezun olabilecek durumda olup, mülakat tarihi itibarıyla mezun durumda olmayan adayların öğrenci belgesinin aslı),
-
@nedret100 Ben nasıl görmedim o kısmı acaba çok teşekkür ediyorum
-
@nedret100 bir de askerlik ve öğrenci belgesini e-devletten alsak oluyor mu? Aslı istenmiş iki belgenin de
-
@bireysel-başvuru merhaba sınavı hallettik yardımcı olabilir misiniz mülakat konusunda?
-
Arkadaşlar e-devlet mezun belgesi kabul ediliyor mu bir bilginiz var mı?
-
@moonpriest hocam arkadaşın da yazdığı gibi öğrenci belgesi aslı yeterli olacaktır
-
@noir şartlarda diploma denilip mezuniyet belgesi denilmediyse e devlet kabul etmeyebilirler hocam. Başka kurumlarda diploma/mezuniyet belgesi diye belirtiyorlar genelde
-
Genel Müdürlüğü arayan arkadaş kabul ettiklerini söyledi. Ama emin olmak için siz de arayın isterseniz.
-
Hocam uzman yardımcılarının iş yerinde belirli bir masası oluyor mu yoksa çalıştığı birim arada bir değişiyor mu
-
Silinmiştir
-
@blueanemon genelde değişmez çalıştığı birim hocam
-
@abcdefg, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@noir şartlarda diploma denilip mezuniyet belgesi denilmediyse e devlet kabul etmeyebilirler hocam. Başka kurumlarda diploma/mezuniyet belgesi diye belirtiyorlar genelde
Teşekkürler.
-
@busrao Teşekkür ederim cevap için.
-
Envanter göndermişler arkadaşlar.
-
ziraatde bu sene , saçma sapan işe alım uygulamalarını uygulamaya başlamış
-
Özel sektör tarzı çalışmaya başlamış İk ilerde yazılı sınav da online olur
-
bence modern teknikler kullanılmasında sıkıntı yok hatta hız, hata oranı, aritmetik zekayı ölçen bir anlamda IQ testi gibi testlerde uygulanmalı sonuçta bu bir yarış bir çok adayın farklı kategorilerde puanı olması bunların aritmetik ortalamalarının işe alımda kullanılması liyakat ihtimalini arttıracaktır. Böyle olmadığında mülakattan 100 ver adam sonuncu olsa birinci olarak alınır işe ki çoğu kurumda da böyle oluyor..
-
Binlerce kişinin katıldığı sınavda başarılı olmuş mülakata davet edilmişiz proje sunumu gibi süreçler çıkarılıyor önümüze. Bazıları da var ki son aşama koşu yarışı yaptırsalar onu da mantıklı bulacak. Adaletsiz alım yapılsın hak etmeyenler girsin demiyorum elbette. Kendimizi yeterince kanıtladığımızı düşünüyorum sadece. Eğer hak edenlerin çalışmasını istiyorsa kurum bunu mümkün olduğunca adayların yükünü azaltacak şekilde de yapabilir. Ayrıca hak edenin işe alınması da adayların değil kurumun elinde.
-
Ziraat teknolojiye girecek arkadaşlar bana dm den yazabilir mi?
-
çok farklı değişkenler var arkadaşlar bir denge gerekiyor 10 yıldır kitap açmamış özel sektör veya katılım bankacılığı çalışanları var mesela bu sınava katılan, bu kişiler çalışmadan bu sınavdan iyi notlar alıyorsa bilgi birikiminin özellikle teorik muhasebe finans vergi hukuk iktisat çok iyi olduğunu gösterir. Bu kişilerle aktif kpss çalışan bir insanla bir olmaz normal şartlarda. Eğer o tarz alım yapılacak olsa bence mülakata hiç gerek yok o zaman kpss puanı gibi sıralarsın yüksekten düşüğe tercihlere göre atanır bankaya insanlar. Bankanın da bir denge tutturmaya çalıştığına inanıyorum bunlar sadece kendi düşüncelerim.