Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Bana mail gelmedi henüz. Herkese mail atıldı mı yoksa sadece 1. grupta olanlara mı atıldı acaba
-
Acaba Zoom toplantısına biz de görüntülü mü katılacağız
-
@leventdespoir bana da henüz herhangi bir mail iletilmedi zoom ile ilgili
-
Belki gruplara göre atıyorlardır mailleri. @blueanemon evet interaktif olacakmış eğitim o yüzden kulaklık kamera gibi şeylere dikkat edin demişler
-
Hayır 2 temmuz mülakat tarihim
-
@smyy sınav basvuru anadolu’dan
-
merhaba. grupları netlere göre mi ayarladılar acaba? netleriniz nedir söyleyebilir misiniz özel değilse
-
@leventdespoir ben 2.grubum bana da geldi. Ama uzman yardımcılığı değil benim başvurum
-
Dostlar bana mail gelmedi
-
Zoom eğitiminin saati kaç arkadaşlar?
-
Ziraat Katılım için başvurup Zoom toplantısı ile ilgili mail alan var mı?
-
@petecastiglione parça parça alacaklar herhalde bende almadım belki önce ziraat uzmanları hallediyorlardir, katılım değil
-
Herkese mail gelir illa ki arkadaşlar daha önce nasıl bilgilendirme maili geldiyse telaşa gerek yok
-
Ziraat bankası uzmanlık için bana da mail gelmedi henüz 23 haziran mülakat tarihim. Gelir illaki diye düşünüyorum ben de.
-
bana da katılım uzman yardımcılığı için henüz e-posta gelmedi. Mülakat tarihim 24 haziran. Acaba katılımda en geç mülakat ne zaman arkadaşlar?
-
ben özel sektörde çalışıyorum da acaba bana mülakatlardan sonra geri dönüş olması şayet olumlu olursa eğitime veya işe başlamak için ne kadar süre verilir sonuçta istifa etmem ihbar sürem falan var şirkette
-
ben de henüz zoom daveti için mail almadım. Alan arkadaşlar etkinliğin hangi tarihlerde yapıldığını, eğer katıldılarsa ne içerdiğinden bahsedebilir mi ?
-
@mouseblood ben de aynı durumdayım. Bilginiz olursa benimle de paylaşır mısınız
-
Grup grup mail atıyorlar demek ki bugün yarın gelir sizlere de. Mailin içeriğine göre 1. Grup yarın 09.30-12.00 arası
-
@mouseblood 3 veya 4 haftadan az olmaz