Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@joker94 görüşmenin mülakat için etkili olacağı söylenmiş bence bakımlı olmanız da bir etken olabilir riske atmayın hazırlanın derim şahsi fikrim
-
İtiraz sonuçlarını bekleyen varsa belli olmuş
-
@sokrates12 hocam sizin katılım mı finans grubu mu ?
-
Itiraz edip sonucu değişen var mi ?
-
@shewolf Evet hocam katılımdı ve hala maıl gelmedı
-
@sokrates12 anladım hocam bende finans grubuydum henüz gelmedi. Zaten uygulamada ki eğitim takviminden bölündüğünü görebiliyoruz.
-
Arkadaşlar zoom toplantısına giren oldu mu bize nasıl bir içerik olduğu neler konuşulduğunu aktarabilir misiniz?
-
keşke hafta sonu yapsalar bu canlı katılım görüşmeli zoom toplantısını bana hala mail gelmedi iş yerinde yaptığım iş hep orada olmamı gerektiriyor
-
@abcdefg çok teşekkürler o zaman bu sürecin ağustos ayına kadar uzayacağını öngörebiliriz heralde. Çünkü temmuzda hala mülakatlar var ve tekliflerin yapılması, işe başlamak için verilecek ara süre eğitimin başlaması derken ağustos ayı makul gözüküyor
-
4.grup ziraat katılım saat 13. 00teki toplantı 13.30a mı alındı acaba giremiyorum şu an
-
@potele mail gelmiş. Cuma namazı sebebiyle 13.30da katılmanız mümkündür diyor. Galiba öyle oldu ben de bekliyorum.
-
çok garip ama ya cuma namazı vaktine katılım zorunlu toplantı koy ınsanlar işte ya da ibadette neden biraz daha geniş dusunulup yapılmıyor bu ısler acaba
-
@asım-us geri dönüşünüz bir nebze rahatlattı beni teşekkürler mail de sanki 1de başlayacak da 1 buçukta da katılabilirsiniz gibi bir aslında Nefise hanımı aradım 1 buçukta başlayabilir galiba ileri alındı dedi
-
Yaklaşık 21 kişi katılıyor galiba.
-
@mouseblood ve 15dk erken girin diye belirtildiği için de uğraşıyorum yarım saattir strese girdim yok yere
-
ziraat katılım için mail gelmeyen var mı acaba?
-
@moonpriest Gelmedı henuz hocam
-
@tomjoad mail geldi mi size ?
-
@sokrates12 bana da gelmedi ziraat katılım
-
@sokrates12 teşekkürler bir aksilik mi oldu acaba diye düşünmüştüm