Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Arkadaşlar merhaba. Beklediğim başka bir sınav sonucu olumlu geldiği için buradaki mülakat hakkımdan feragat etmek istiyorum yedekte olan arkadaş varsa iyi olur. Hangi numarayı aramam lazım bilgisi olan var mı?
-
ya bu nasil bir is ben mail falan da almadim henuz bu egitimle alakali. Bir de arkadaslar soyluyor mulakatta bilim sorusu, bankacilik sorusu hic olmayacak sunum
olacak. Ne sunumu olacak kapsami ne olacak besiktas’in sampiyonlugunu anlatsam yanlis anlasilir mi yani sunum ortaminda bilgisayar, projeksiyon yansitma olacak mi bu kadar garip is ben hic karsilasmadim banka mulakati mi surpriz dogum gunu partisi mi? -
Müfettiş yardımcısı adayı olup, zoom eğitimine katılmış olan birileri var mı?
-
Toplantıya katılan arkadaşlarımız proje içeriği hakkında bilgilendirilme aldılar mı?Yardımcı olursanız çok faydalı olacak🥺
-
@blueanemon hocam pazartesi günü mail alırız diye düşünüyorum. Telaşlanmanıza gerek yok yalnız değilsiniz mail almayan çok kişi var
-
Projeyi biraz daha detaylandırayım sizler için. Herhangi bir konuda olmakla beraber bir ihtiyaca yönelik, bir probleme çözüm niteliğinde ürün, hizmet ve uygulama olabilirmiş. Özgün, inoavatif bir fikir bekliyorlar. Örnek olarak şunlar verildi :
-Su sarfiyatını önlemeyen bir uygulama
-Şirketlerdeki kağıt israfını azaltma
-Yaşlı müşterilere dijital bankacılığı cazip kıldıracak bir yazılımKonudan ziyade nasıl sunduğunuz daha önemli olacakmış özen gösterdiniz mi analitik çözümleme yapabildiniz mi vs.
Sözlü görsel PowerPoint formatta sunabilirsiniz. 7 - 8 sayfalık slayt 5 - 8 dakikada anlatacağınız bir şey olmalıymış.
Böyle arkadaşlar mail gelmediği için de stres yapmayın kilit nokta proje zaten geri kalan kısmı da mülakat eğitimi için izlediğimiz videolardaki konulardı zaten
-
Su sarfiyatını önleyen tabii ki yanlış yazmışım
-
70 yapanı almışlar mülakata. Benim ingilizce 19-21 olduğu için 85 doğruyla başarısız diyor üzüldüm
-
@potele sözlü ya da görsel değil mi sunumu sadece sözlü yapabiliriz herhalde
-
Arkadaşlar bugün saat 1 de başlayıp 3.30 da biten eğitimde herkese sunum yaptırılıp bizim gruba sunum yaptırılmadı o arkadaşlar burada mı? Hatta sigortacılıkla ilgili bir konu belirlemiştik.
-
@mulkiyeuluslar özel değilse hangi kurumunki açıklandı hocam
-
sunum asagi sunum yukari ne sunumu olduguna dair hicbir malumat yok sacmaligin boylesi mulakat zamanimiz geliyor ne halt istiyorsaniz bildirin kardesim insanlara ya. Sunum ayri sey proje ayri sey ne diyorlar yazili size bir teblig yapmiyorlar mi bize hadi cagirmadilar suana kadar gorusmeye falan ama ben bankacilik bosuna mi calisiyorum
-
Arkadaşlar meraken soruyorum, aklinda bir proje fikri olan ya da hangi konuda ne yapacagini bilen var mi ?
Benim hic bir fikrim yok şuan için, boş duvar seyredip ilham bekliyorum :)) -
@tomjoad sadece sözlü olarak da sunabilirmişsiniz evet
-
@roch ben de o ilhamı bekliyorum inovasyon sitelerinde dolansam da bir kıvılcım yok henüz
-
@potele sinavi gecersem uzman cikicam diyodum, simdi deli cikmazsak iyidir asamasindayim. Ama bu duvarlardan umitliyim ben kesin biseyler cikacak
-
@roch buradan hareketle kpssnin yıpratıcı sürecini ele alma fikrine varabiliriz . Bundan ala sorun yok buna bir çözüm bulalım tüm mezunların çilesi
-
Mülakat tarih ve saatini öğrendiğimiz link şu an aktif değil sanırım?Envanterin süresini de kaçırdım bu alıma konsantre olamadım.
-
Hala aktif ziraat katılım için kontrol ettim. Mülakat yeri sayfası açılıyor. Muhtemelen finans grubu da açıktır..
-
@blueanemon Hocam ben bizlerden inanılmaz fikirler, projeler beklediklerini düşünmüyorum. Ha tabi güzel bir fikirle gitmek avantajımıza olacaktır. Fakat eğitim videolarında da söylendiği gibi "ne söylediğin değil, nasıl söylediğin önemlidir" mottosuyla yola devam ediyorum. Özenle hazırlandığımızı karşımızdakilere aktarıp bir de akıcı cümlelerle kendimizi ifade edebilirsek ala. Benim hedefim; iyi hazırlanmak, bol bol prova yapmak ve tutarlı olmak.