Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Maıl gelınce haber verıcem arkadaşlar sizde verirseniz güzel olur bir aksilik yaşamayalım
-
@moonpriest gelmedi hocam daha
-
@adams ben itiraz ettim ama değişmemiş sonuç. Pek ümitli de değildim zaten. Sadece bir soru yüzünden elenmek üzdü. Diğer netlerim yüksekti.
-
Arkadaşlar nasildi toplantı ortam konuşma interaktif kısmı?
-
Arkadaslar merhaba. Ilkadim.ziraat sitesine girmeyi denedim ancak kullanici kodu bloklanmistir gibi bir ibare cikti? Acaba benzer seyle karsilasan var mi?
-
Sanırım hafta sonu için eğitim planlanmadı yoksa en azından birimize mail gelirdi diye düşünüyorum.
-
Mülakat simülasyonu gibiydi kısaca söylemek gerekirse haftasonu izlediğimiz videoların uygulaması yapıldı. @tomjoad
-
Arkadaşlar bu envanterin süresini kaçırmışım yapabileceğim bir şey var mı bu konuda şu an
-
Mail atın veya arayın yardımcı olurlar muhtemelen
-
Alan soruları olmayacakmış mülakatta. Herhangi bir konuyla ilgili proje sunumu istiyorlar 5 8 dklık
-
@nrpsmf bir ders gibi miydi yoksa sizden de konuşmanız vs. istendi mi acaba?
-
@potele sözlü bir sunum mu yoksa bizden slayt ile hazırlık yapmamız mı bekleniyor?
-
@potele sunum mu ? Bu nasıl bir mülakat acaba 5 dklık sunum mu olurmuş herkesin bölümü farklı kendi bölümümüzle mi ilgili bankacılıkla mı ilgili yapıcaz keza bankacılığı ne kadar tanıyoruz ki. Kafamda deli sorular girmeden yıldım
-
@thedaintyy hem ders hem uygulamaydı aslında. Videolarda izlediğimiz şeylerin tekrar üzerinden geçip bunların uygulamalarını yaptık yani mülakatta olsa kendimizi nasıl tanıdırdık gibi, eğitimi veren kişi de eksik yönlerimizi dile getirdi, diğer arkadaşların fikirlerini istedi daha sonra da bir projeyi nasıl sunmamız gerektiğini anlattı ve onun üzerine de bir uygulama yaptık aktif katılım gösterdik yani. Proje konusu da bankacılık ile ilgili olmak zorunda değil dendi yani kendi alanınızla veya başka bir sorunla alakalı olabilir.
-
yukarda bi arkadas sormus kafama takılmadı degıl, hadi sakal traşı neyse de zoom toplantısına cidden takım elbiseli giren var mı
-
Öyle bir hal alıyor ki söyleyeceklerim belki bazıları tarafından mızmızlanmak olarak anlaşılacak ama bizden istenenlere bakar mısınız. Kendi alanınızla ilgili her türlü teoriyi politikayı adınız gibi bileceksiniz, yan alanlardaki bilgileri de yalayıp yutacaksınız evet buraya kadar eyvallah ama yetmez İngilizce de isteyecekler onda da belli bir seviyeye geleceksiniz sanki herkes eşit şartlarda eğitim alıyormuş gibi hadi diyelim bu da tamam ayrıca gündemle ilgili kenarda bucakta ne varsa hepsini bileceksiniz ayrıca kendimizi veya x bir işi tanıtmayı topluluk önünde konuşmayı çok iyi bilmelisiniz sanki içinde yaşadığımız toplum bizi özgüvenli yetiştirmiş gibi ama tabi ki yetmez bunların hepsini yaparken sosyalleşmeyi bırakmamalısınız tiyatro sinema müze vs gezeceksiniz ki mülakatta gözümüzü boyayabilin. Bunların hepsini yaptınız mı tabi ki kendi alanınızla ilgili iş tecrübeniz olsa fena olmaz çünkü bunca şeyi yapmak günde 1-2 saat falan aldığı için ona da zaman ayırabilirsiniz. Bunların bir kaçını yapmayan arkadaşlarım mülakatta yetmezmiş gibi '' sen kendini hiç geliştirmemişsin '' gibi empatiden yoksun bencillik abidesi bir tavırla karşılaştılar ve sonuç olumsuz geldi. Çok merak ediyorum bu insanlar karşıdaki insanların acaba ne şartlarda yaşadıklarını bilmeden mi beklentilerini bu yönlü yüksek tutuyorlar yoksa zaten alasımız yok umut pazarlığı yapıyoruz ha olur da beğenirsek işimize gelir mi diyorlar anlamıyorum. İşler böyleyken gerçekten herkese kolay gelsin büyük bir sabır işi.
-
@thedaintyy ikisi de oluyormuş
-
@bortak95 evet vardı profesyonel duruyorlardı sıkıntı yoktu sadece gömlek de tercih edebilirsiniz
-
@tomjoad Ben almadım hocam henüz
-
Proje sunumunun kapsamı nedir,ne değildirVallahi gece uyuyamadım düşünmekten