Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Merhaba, bankada çalışmakta olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Lisans ve yüksek lisans mezunu çalışanlar arasında fark var mıdır maaş vs.? Dil tazminatı alma imkanımız nedir?
-
@thejoker maaş farkı yok diye biliyorum. Yds puanlarına göre dil tazminatı veriliyor hocam
-
@abcdefg ne kadar dil tazminatı verildiğini biliyor musunuz?
-
Ben istanbul'da çalışan banka çalışanlarına nasıl imkanlar sağlanıyor ekstra onu merak ediyorum bu konuda bilgi sahibi olan var mı? İstanbul'da ev kiraları ve ulaşım maliyeti belli özellikle kiralar çok can yakıyor maaşın yarısına içinde insan yaşayacak ilk depremde yıkılmayacak ev bulmak imkansız gibi..
-
Arkadaşlar yetkinlik envanteri yollıcaz diye mail gelmiş. Ama daha yollamadılar size yolladılar mı envanteri
-
@potele junk mail gereksiz kutusunu kontrol eder misin bana linkin bulunduğu bir mail geldi
-
@kurwa tutarları tam olarak bilmiyorum internetteki dil tazminatı tablosunda yazanlar kadar yaklaşık hocam
-
@mouseblood maaşınıza ilave yaklaşik toplam 2000 tl civarı yol+kira yardımı verilir. Rakam yukarı yönlü güncellenmiş olabilir
-
@abcdefg çok teşekkür ederim değerli bilgi için benim için önemliydi
-
@mouseblood rica ederim hocam
-
@mouseblood çok teşekkür ederim güncellemeler diye alt bir kategoriye gelmiş mail
-
@leventdespoir bu tip süreçler çalışırken de oluyor
-
İtirazlar ne zaman sonuçlanır acaba çok uzun sürdü
-
@j-a-schumpeter yarın bir hafta oluyor açıklanması lazım aslinda
-
@adams evet yani bir şey beklemiyorum açıkcası ama insanlar neredeyse mülakata girecekler
-
@j-a-schumpeter ben de itirazların açıklanmasını bekliyorum. Ne şekilde duyuruluyor acaba sonuçlar, bilginiz var mı?
-
Zoom eğitimi için mail atmışlar 4 haziran tarihinde galiba grup grup ayırmışlar. I. grupta olan var mı başka
-
@nrpsmf bende birinci gruptayim
-
Bu eğitime katılmak zorunlu mu opsiyonel mi acaba
-
@mühendisbeyin mülakat tarihiniz 22 haziran mı acaba ? Mülakat tarihine göre mi ayırdılar diye düşündüm. @muddei-hususi mailde değerlendirmenizin bir parçası olacak o yüzden zorunlu yazıyordu