Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@adams, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@miy önceki sayfalarda bir arkadaş alandan 20 yapıp uzman yardımcılığı için mülakata kaldığını söyledi bu durumda mühendisler için mi alanı %40a çekmişler bu konu da aydinlansa iyi olacak
Hocam Ziraat uzmanlıkta mühendisler için %40 a düşürülmüş Katılım İstanbul için de %40 a düşürülmüş. O yüzden şansım nası hiç bilmiyorum
-
@miy keşke ingilizce de 40a ya da 45e cekilseydi
-
@adams keşke hocam ama Ziraatin İngilizceyi düşürdüğünü ben hiç görmedim.Halkbank gibi istisnalar dışında kamu bankaları hatta alan yapmasın ama yeterki ingilizce olsun modundalar ne yazık ki
-
@adams bence mantıklı olan tüm barajı geçenlerden yedek liste oluşturmak.Kurumun elinde hazır barajı geçenler varken barajı geçemeyenlerden yedek liste oluşturması mantıksız.
-
@kurwa şehir seçimi yapıldığı için ben ziraat İstanbul için demiştim aslında yoksa tabi katilimda barajı geçtiği halde seçtiği şehirden dolayı mülakata kalamayanlar oldu
-
@kurwa hocam kullanıcı adınızı aman admin görmesin
-
Arkadaşlar merhaba. Bugün ziraat bankası tarafından aranıp müfettiş yardımcılığı için ev ziyareti talebi istendi. Başka aranan var mı? Bu arada zorunlu değilmiş yani isteğe bağlı bir durum. Ben şubede görüşmeyi tercih ettim. Sürecin de 2 hafta içinde tamamlanması planlanıyormuş
-
@domesticus uzman yardımcılığı için süreç 2 hafta sonra başlar diyebilir miyiz???
-
Acaba ziraat bankasının sınavına kaç bin kişi girdi keşke bir yerde yazsa benim tahminimce rahat 20.000 vardır
-
@domesticus uzman yardımcılığı için bir şey dediler mi hocam.2 hafta çok kısa bir süre gibi
-
@kurwa hocam neden mantiksiz olsun. iki kisi var, ornegin biri ankarayi secmis olsun. digeri de diyarbakiri. diyarbakiri secip alan baraji %10 dusuruldugu sayesinde sinav gecen kisiyi mi diyarbakir icin mulakata cagirmak mantikli yoksa ankarada baraji gecse de gecenler icinde en dusukleri mi cagirmak mantikli diyarbakir icin. hadi diyelim liste yapilsin senin dedigin gibi. e o zaman ne diye il tercihi koysun banka. lutfen biraz baska turlu dusunup de yazalim. banka ya iste ankara olmadi da adana diyarbakir olur mu size uyar mi diye mi soracak tek tek herkese liste yapip.
-
@sitareee sınavlar aynı gün ve aynı anda yapıldı ancak departmanlar ve şehirler farklı olduğu için bilemiyorum. Yani müfettiş yardımcılığı genel müdürlük olduğu için farklı birimler değerlendiriyor olabilir belki. Ama belli de olmaz tabi
-
@blueanemon maalesef uzman yardımcılığı için bir şey demediler
-
@blueanemon ama ben 2 haftanın kısa olduğunu düşünmüyorum. En azından müfettiş yardımcılığı için ideal bence. 20 kişi alım olacak zaten. 4 katı mülakata çağırsalar zaten 80 kişi. Uzman yr için farklı olabilir belki
-
@domesticus Merhaba ön görüşmeleriniz ne zaman başlayacak ,örneğin siz ne zaman gideceksiniz şubeye tarih varmı ? Teşekkürler
-
@domesticus Merhaba ön görüşmeleriniz ne zaman başlayacak ,örneğin siz ne zaman gideceksiniz şubeye tarih varmı ? Teşekkürler
-
@blueanemon hocam sınav esnasında 32k denildi diye hatırlıyorum
-
@devrikmudur Ben tüm barajı geçenlerden liste yapılsın derken il bazında söyledim bunu.Zaten öyle olacak.Mesela İstanbul 20 kişi alacak,80 kişi mülakata giriyor 20 asıl 20 yedek seçilebilir. Arkadas barajı geçemeyenlerden yedek liste olur mu diyince yazdım ben bunu. Hali hazırda o il için barajı geçenlerden oluşturulur zaten yedek liste. Barajı geçemeyip dışarda kalanlara ihtiyaç duymazlar diye düşünüyorum.
-
@amaan yok bir tarih söylemediler ama ben zaten istanbulda yaşadığım için ve genel merkez istanbulda olduğu içinçok uzun sürmeyeceğini söylediler. (Bu durum benim özelimde tabiki başka şehirde olanlar için nasıl olur bilmiyorum) Bir müfettiş arayacakmış sanırım mülakat tarihi için öyle dedi
-
@domesticus arayan telefon numarasını yazabilir misiniz?