Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
-
Bütün sınavlar aynı gün aynı saatte üstad tek sınav olup istediğimizi mi seçeceğiz acaba ?
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı sınavına daha önce katılan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? Gk gy alan İngilizce nasıl oluyor? Özellikle gk ve İngilizceyi merak ediyorum.
-
@marsiyal ben daha önce girmiştim hocam.
Genel kültür kısmında birkaç tane coğrafya sorusu vardı. Bankayla ilgili sorular vardı. Bankanin düzenlemiş olduğu etkinlikler aldığı ödüller.
İngilizce Halkbanktan daha kolaydı. Yök-Dil sınavıyla benzer zorluktaydı. Halkbanktaki gibi bankacılık terimleri yoktu.
Hatırladığım bu kadar. Umarim faydalı olmuştur. -
Arkadaşlar 80 ziraat uzman, 100 katılım uzman, 30 teknoloji uzman diyor. Toplu girmicez mi illa birini mi seçicez? Hatta 100ün içinde sanırım guy gibi ilk sehir tercihi yapıcaz dimi? Var mı bilgisi olan?
-
Katılım bankasının normal ziraat bankasından farkı ne oluyor arkadaşlar? Bir de maaş durumları nasıl?
-
Arkadaşlar sınav yerini artıramaz miyiz ? Herkes Ankara'da değil malum gidip gelmesi yol kalacak yer zor oluyor hele ki virüs ortamında maddi açıdan da sarsıyor
-
İlan nerede
-
@su28a evet, genelde zaten issizler basvuruyor sinava, sinav ucreti az degil, bir de iller sadece Ankara ve Istanbul ile sinirlandirilmasa iyi olur aslinda
-
Ziraat bankasında uzman yardımcısı olarak çalışmaktayım müfettişlik sınavına başvurmayı düşünüyorum merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
-
@edmilson28 hocam teftişin turnesi kaç ay oluyormuş
-
@uvyx teftiş kısmıyla ilgili cok bilgim yok arkadaşlar
-
@edmilson28 hocam ingilizce soruları nasıl hangi kaynak önerirsiniz ?
-
@noksani yokdil seviyesinde yds den 50 60 alan biri rahatlıkla yapar sunu söyleyelim ingilizce sinavi kazanmanızda belirleyici olacaktır önemseyin
-
@edmilson28 hocam en önemlisini ben sorayım maaş nedir
-
@edmilson28 uzman yardımcılığı hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
@edmilson28 sizce ingilizcenin belirleyici alandan daha önemli olur mu nasıl bir etki eder mülakatta
-
@muddei-hususi net maaş yok brüt üzerinden 16 maas verilir bunun yanı sıra temettü alırsınız haziran ayında aldim ben geçen sene , performans dil vb ekstra gelirler haricinde yeni başlayan uzman yardımcısı ortalaması 6 civari dır arkadaşlar
-
Katılım alımı için meslekle alakalı maaş vs bilgi verir misiniz hocam ? Son olarak ingilizce kısmında esneklik olabilir mi baraj puanı açısından
-
@edmilson28 çok teşekkürler