Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@lannisjk ben kendi kendi düşüncemi söyledim alanı cok iyi yaparsınız İngilizceyi baraj seviyesinde yapsanız yeterli olur belki ancak İngilizce göz ardı edilmeyecek kadar önemli sınavda onu vurgulamak istedim
-
@littlefinger olabilir , ben İstanbul için alındım ama hiç istanbulda çalışmadım mesela
-
@edmilson28 Merhaba katılım uzman yardımcılığı için illere kaç kişi alınacağı açıklanmamış, daha önceki sınavlara istinaden çoğunluk istanbul geri kalan diğer şehirler mi olur?
-
@edmilson28 hocam merhabalar, öncelikle başarılar dilerim size de şimdiden. Hocam ben alan konusunda eksiğim, mezuniyetimden sonra alana henüz yönelmedim dil çalıştım. Alan sınavı için nasıl çalışmam gerekir ne önerirsiniz? Hiç banka sınavına da girmediğim için bilgim de yok.
Teşekkür ederim şimdiden -
malesef sadece bir pozisyon için başburabiliyomuşuz. keşke vakıf gibi yapsalarmış
-
Ziraat finans grubu calisani olarak sorularinizi yanitlayabilirim spesifik sorulari olanlar ozelden de sorabilir
-
@beirutde ücretin 195 lira olmasına ne demeli iki kamu bankası ikisinin sınavını da Anadolu üni yapıyor bu kadar fark ilginç
-
@qwert123 Katılım ve ziraat arasında fark var mı ? Birde personeli neye göre şube veya gm e alıyorlar bilginiz var mı?
-
@byteks1 özlük haklari olarak yok. Ayni ucret ayni sartlar. Subelerde mi genel mudurluk birimlerinde mi calisacaginiz ise egitim surecinden sonra belirlenir
-
@qwert123 Merhaba, anladığım kadarıyla ingilizce bu sınavda çok önemli bir kıstas. Siz ingilizce için nasıl çalışmalar yaptınız? Başlangıç seviye ingilizce, sınav için yeterli değil galiba.
-
@qwert123 turneler belli bir tarihte başlayıp bitiyor mu yoksa parça parça mı oluyor ? Yani komple 6 ay mı yoksa 2+3+1 ay şeklinde gibi mi ?
-
@1meltem Merhaba. Evet maalesef ki öyle. İngilizcesi olmayanin sinavda basarili olma ihtimali yok ingilizce barajina bir oynama da yapmayacaklardir. Ben ingilizce bolum mezunu oldugu icin cok zorlanmadim. Ama yds den daha kolay bir ingilizcesi var yds bazli calismak yeterli olacaktir
-
@blcmert tamamen belirsiz ne kadar gezeceginiz de ne kadar sure gezeceginiz de. Ama genel olarak parca parca olur 6 ay gez 6 ay kal seklinde olmaz
-
@edmilson28 sağ olun cevap için hocam
-
Merhabalar,ben bankacılık sınavına girmeyeceğim ancak az önce facebook ta gördüğüm
Hakan KILIÇ'ın ''Anadolu üniversitesinin yaptığı vakıfbank sınavı 3 bölüm toplam ücreti 70 TL iken yine aynı Anadolu üniversitesinin yaptığı ziraat sınavının tek bölüm için 195 TL olmasının mantığı nedir?resmen adamı keriz yerine koyuyorlar''yazısını kesinlikle herkes sosyal medya hesaplarında ziraat bankası ve yetkililerini etiketleyerek paylaşmalı.Lütfen Sınava giren girmeyen herkes paylaşsın!
Ziraat bankası sınavı yaklaşık %300 daha pahalı bu kadar farkın olması normal değil vicdanım sızlıyor.Yediremiyoum.
Sanki BİM de ürün satıyorlar birde 195 yazmışlar.Oldu olacak 199 yazsaydınız. -
Arkadaşlar alan konuları için not vs elinde olan var mı ya da hangi konulara yoğunlaşmak gerekir bir bilgisi olan?
-
Bu ingilizce barajı kalkar konusuda çok enteresan abi ya. Son 2 banka sınavına girmedik ingizlice var diye ama kaldırdılar barajı. 5-6 ingizlice doğrusuyla şuan uzman olanlar var. Şimdi de kaldırılmayacak diyorlar. Vakıfta da öyle diyorlar. Arkadaş neden ben girince tüm kurallar değişiyor anlamıyorum artık.
-
sınav ücreti çok fazla. Kendi adıma zaten işsiz biri olarak başvuruyorum. Yani genel olarak bu sınavlara ekonomik bağımsızlığı olmayan kişiler başvuruyor. Keşke daha az olsaymış sınav ücreti.
-
@sblue kesinlikle öyle... sadece 2020 aralıkta girdiğim sınavların taksidi daha bitmedi. Buna başvursam mı onu düşünüyorum sırf ücretten dolayı. keşke vakıfbank gibi olsaydı.
-
@platypus çok abartılı bi ücret gerçekten