Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@moonpriest Ben de mail almadım.
-
Mülakatım 21inde 11 Haziran için mail aldım bugün.
-
yine cuma gününe koymuşlar yani helal olsun geçen cumada eğitim yapmışlardı. bana hala gelmemiş bu arada..
-
Hala mail almayan var mı ? Bana gelmedi daha
-
@tomjoad bende henüz almadım hocam
-
Arkadaşlar bankacılıkla ilgili nasıl calışıyorsunuz benim ilk deneyimim daha önce hic mülakata katılmadım.Bana fikir verebilir misiniz? Bankanın bilancosuna vs. baktım burda daha önce ki paylaşımlardan hareketle ancak yine de kendimi yetersiz hissediyorum.
-
Bu proje de iyice aklımı karıştırdı. 23 haziranda mülakatım hala da mail almadım.
-
@liliumdaisy nacizane ben kendi çalıştığım şekliyle söyleyim. Bankanın kısa bi tarihçesine, üst yönetimine ve sermayesine, ürünlerine, iştirakleri ve yurtdışı şubelerine en azından bir kere bakabilirsiniz. Bunu yanında Türkiye Bankalar Birliğine de bir göz atabilirsiniz. Ben ayrıca bankacılık mevzuatına da göz gezdireceğim ama açıkçası detaylı sorular sormaya vakit kalır mı bilmiyorum mülakatta
-
@nrpsmf cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben daha çok güncel ekonomiye bakıyordum işsizlik oranı ne kaç kişi gibi
-
@liliumdaisy onlara da bakmak lazım tabi siz bankacılık deyince o şekilde yazdım
-
Hala mail almayan mülakatına az kalmış, gergin ama dirençli arkadaşlarım burda mısınız
-
@nrpsmf anladım teşekkürler tekrardan
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@pareto-optimumu hocam slaytlar paylaşıldı çok açık ve netler ne yapacağımızı anlatıyorlar ve mülakatla ilgile şeyleri. Eğitimi beklemeden slaytları mutlaka okuyun bence. Zaman kısıtlı
-
@buzdevrisid o slaytların lınkını kaybettım goremıyorum
-
Slaytlar bir önceki sayfada arkadaşlar.
-
@buzdevrisid teşekkür ederim
-
Arkadaşlar yeri değil belki ama sakal problem olur mu zoom için? Ya diğer pazartesi mülakat var tahmin ediyorum cuma günü toplantı olacak o sebeple
-
toplamda 14-15 slayt olması lazım.