Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@abcdefg yukarıda bir arkadaş 5 gün gibi birşey yazmış ama cidden hızlı geldi. Eğitime peki açıklandıktan ne kadar sürede başlanıldı hatırlıyor musunuz
-
@cazop hocam valla başvuru kılavuzunda tecil için herhangi bir süre belirtilmemiş. Bir de sonuçlar erken açıklanırsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama bu benim şahsi düşüncem. İnşallah sorun olmaz ikimiz için de.
-
@tomjoad şimdi baktım da 23.11.2018 de mülakat açıklanmış. 17.12.2018 de başlattılar
-
@cazop Bu arada benim mülakatım da 25 haziran. Burdan mülakatların en az 2 haftalık bir süreci kapsadığı yorumunu da yapabiliriz
-
@abcdefg hocam bu sözleşme isi eğitimin ilk günü mu yapıldı
-
@tomjoad aynen ilk o yapılıyor ücret tutarını falan yazdırıyorlar sözleşmeye o miktar düşük gelebilir ilk başta merak edilmesin o imzaladığınız tutarı almıyorsunuz. daha önce dediğim ücretleri alırsınız.
-
@joker94 evet belli bir süreye yaymışlar galiba benimki de 22 haziran çünkü
-
İnşallah hocam.
-
"Mülakat heyecanınızı yenmek amacıyla mülakat öncesinde sizlere güzel bir eğitim içeriği planlanmıştır. Buna yönelik detaylı bilgilendirme ayrıca yapılacaktır."
Duyuruda böyle bir paragraf var arkadaşlar. Eğitim dedikleri ön görüşme mi acaba bilen var mıdır?
-
@leviatanamayan Ben online olacağını düşünüyorum hocam.
-
Arkadaşlar mülakat yerimi ben tam olarak anlayamadım çalışma yeri diye belirtilen şehirde mi mülakata gireceğiz?
-
@shewolf hiç sanmıyorum çünkü Ziraat sınavını bile sadece Ankara ve İstanbul'da yapmıştı. Mülakat yeriniz neresi bilmiyorum ama benim genel olarak gördüğüm mülakatları İstanbul'da yapıyorlar
-
@abcdefg hocam temettü ilk yılda veriliyor mu yoksa ikinci yıldan sonra mı?
-
@marsiyal ikinci yıl tam verilir. 2022 yılı içinde sadece işe girdiğiniz tarihten 31.12.2021 e kadar olan kısmı için kısmi ödeme yapılır
-
@abcdefg merhaba acaba haftasonları çalışılıyor mu şube ya da genel müdürlük?
-
@hogwartsyerlisi hocam mülakat yeri yazmıyor ki bende tarih ve çalışma yeri yazıyor sadece
-
@shewolf Solunda mülakat adresi yazıyor.
-
@meltem35 genel müdürlük çalışmaz ama şubelerde iş durumuna göre çalışanlar olabiliyor.
-
@abcdefg teşekkür ederim
-
@abcdefg Hocam mülakata ne zaman girmiştiniz acaba? Kaç günde açıklandığını merak ediyorum da.