Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@byteks1 ingilizce yuzde 50 baraji mi vardi hocam
-
@beirutde hatırlamıyorum ama çok büyük ihtimalle vardır. Eski ilana bakmak lazım.
-
@byteks1 simdi baktim da yokmus o zaman o kosul.60 uzeri adaylari siralamislar.4 katini cagirmislar
-
@beirutde doğrudur dostum dediğim gibi hatırlamıyorum şartlarını vs. Sonucu görünce insanlara bi faydası olur belki diyerek forumda paylaşmak istedim.
-
ALAN BİLGİSİ (Ziraat Katılım Bank.) 39 11
GENEL KÜLTÜR (Ziraat Katılım Bank.) 18 7
GENEL YETENEK (Ziraat Katılım Bank.) 22 3
İNGİLİZCE (Ziraat Katılım Bank.) 8 12
72,5 ile mülakata kalamamışım -
@rmznsymn bölümünüz nedir acaba?
-
@rmznsymn kaçla kalmıs mülakata kalanlar 72 bile kalmadıysa.ilginç
-
@beirutde Bence olay İngilizcede bitiyor. Barajı geçip 70 alan mülakata kalmıştır bence.
-
@rmznsymn netleriniz çok güzelmiş ingilizce esnetilmediği için mülakata kalamadınız sanırım.
-
İngilizce'de esneme olmamış anlaşılan.
-
Arkadaşlar yarın son hala kararsızım başvuru konusunda İngilizce olayı beni çok düşündürüyor herkesin maddi sorunları var sonuçta 195 lira sınav ücreti 200 lira gidiş 200 dönüş 100 lira yesen haa bi de kalacak yere para vermeden hesapladım bunları değer mi sırf İngilizce için kalacaksak yazık ama bize yaa
-
Hocam,mülakata kalamadığınız dönemde kaç kişi alınıyordu hangi seneye ait veriler böyle bilgi verir misiniz ?
Çünkü bu netlere gelmediyse kendi adıma hiç girmeye gerek yok. -
Arkadaşlar herkese merhaba, hem müfettişlik hem de uzmanlık ile ilgili yanıt bulmamış sorularınız için yardımcı olabilirim.
-
Hocam,Halkbank sınavına girmeyenlerin çoğu pişman oldu.Çünkü ingilizce esnemez denilmişti. 4 tane ingilizce yapan arkadaşım mülakata çağrıldı.
Sorum o ki ingilizcesi hiç olmayan birisinin şansı nedir ? İngilizcede esneme olur mu sizce -
@billofrights Hocam şimdi şöyle bir durum var, duyuruda %50 şartı açıkça belirtilmiş bu yüzden esneme olayının çok kolay olacağını düşünmüyorum açıkcası sebebi ise şu sınava başvuru çok fazla oluyor. Ancak yeterli sayıda barajı geçen olmazsa dediğiniz mümkün olabilir.
-
@david-ricardo gk gy hakkında bilgi verebilir misiniz
-
@marsiyal 2017 yılındaki uzman yardımcılığı sınavında çok ağır değildi sorular, ancak geçen sene yapılan müfettiş yardımcılığı sınavındaki gu gk soruları zorlayıcıydı. Ales tarzı bir sınav düşünebilirsiniz
-
@david-ricardo uzman yardimcisi misiniz hocam. oyleyse katilim mi yoksa normal mi
-
@david-ricardo yazılı sınavdan mülakat sonucunun açıklanmasına süreç ne kadar sürüyor yaklaşık olarak?
-
@beirutde Bankada çalışmıyorum hocam artık. Genel soruları yöneltebilirsiniz.