Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Arkadaşlar ziraat teknoloji alanında da gk gy var mı yoksa sadece alan sınavı mj acb
-
@ferhunde matematik seviyeniz kötü değilse yapılabilir fakat değişik sorular bankayla ilgili veya dünya ekonomisi ile ilgili geliyor. Şuan detaylı hatırlayamıyorum matematikte neler vardı. ( Önceki sınavın başlığına bakabilirsiniz.)
Benim fikrim matematik gözünüzü korkutmasın, kültürel soruları daha zorlayıcı bulmuştum. (Kişiden kişiye değişebilir.) -
@asimetri çok teşekkür ederim
-
@duha Çok sağ olun hocam teşekkürler.
-
@sokrates12 Çok sağ olun hocam teşekkürler.
-
Arkadaslar genel kültür kısmının içeriği tam olarak ne olur. Genel yetenek belli ama genel kültür kısmı için tarih coğrafya falan mı çalışmamız gerekecek
-
Bu sınav her yıl açılıyor mu yoksa iki senede bir mi oluyor?
-
@ayhan-ışık bu sınavda gişeyede alım olur mu acaba
-
Sanmıyorum
-
Hiç Kimse bir şey yazmamış. gy gk nasıl geliyor içeriği nedir ve çıkmış sorulara ulaşabilir miyiz ?
-
Arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum kusura bakmayın İngilizce için esneme olacak mı bilginiz var mı eğer olmayacaksa sınava girmemeyi düşünüyorum 20 tanesini yapmak gerekiyor yapamam galiba
-
@swezy Son sınavda esneme olmamış. Her bölümde baraj üstü olup da mülakata kalamayan arkadaşım var. Tabi bu sene de böyle olacak diye bir kural yok.
-
@as-soon-as mufettislikte mi hocam
-
@as-soon-as hocam peki uzmanlık ya da servis görevlisi gibi teklif için aranmış mı arkadaşınız ?
-
@beirutde Müfettişlikte hocam.
@gorukfindik hayır hocam, aranmamış.
-
@as-soon-as gk gy konusunda bilgi verir misiniz
-
@as-soon-as teşekkür ederim hocam uzman yardımcılığı için belki esnetilir İngilizce diye düşündüm ama esnetme olmuyomuş genelde öyle duydum
-
Arkadaşlar başvuru sitesinde bir önceki ziraat uzman yardımcılığı sınavının (2018) sonucunu buldum. Belki size bir fikir olur diye yazıyorum buraya.
Alan 38/50
GKGY 30/50
İng 9/20
Puan olarak 63 almışım. Bu sonuçlarla mülakata kalamamıştım. -
@byteks1, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Arkadaşlar başvuru sitesinde bir önceki ziraat uzman yardımcılığı sınavının (2018) sonucunu buldum. Belki size bir fikir olur diye yazıyorum buraya.
Alan 38/50
GKGY 30/50
İng 9/20
Puan olarak 63 almışım. Bu sonuçlarla mülakata kalamamıştım.Bu arada o sınava giripte sonucuna bakmak isteyen varsa başvuru sitesinde üst tarafta başvurular bölümünden geçmiş başvurularım a tıklayarak sonucuna ulaşabilir.
-
@byteks1 çok teşekkürler Bu arada yarın (26 Mart) başvuru ve ücret ödemenin son günü gençler haberiniz olsun