Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Telegram grubunda da dün yazmıştı bazı arkadaşlar onların da cuma olan mülakatları perşembeye alınmış gelmeyenlerin yerine çağırıyorlar galiba. Yedeklik durumu için de yine grupta biri yazmıştı eşi yedeklerden girmiş daha sonra bir sonraki alıma kadar geçerli oluyormuş ihtiyaç durumunda ama genelde eğitim süresi bitmeden çağırıyorlar filan denmişti. @efesli95 yönetim kurulları da genelde nisan ayı gibi yapılır hocam
-
@nrpsmf yanıt için teşekürler, nisan ayı gibi yapilan olagan kuruldur. Haftalık veyahut iki haftada bir yonetim kurulu yapar bankalar. Gününü merak etmistim. Neyse açıklanınca gorucez teşekkürler ️
-
Arkadaşlar peki sonuç açıklaması nasıl oluyor kimlerin kazandığını puanları falan görebiliyor muyuz şehirlere göre? Mesela mülakattan kaç almışım falan görebiliyor muyum?
-
@cilasik08 hocam cuma günü olan bütün mulakatlarimi değiştirmişler bir bilginiz var mı? Mülakatın cuma günü ama ben aranmadım
-
girişte kurabiye çay falan var mı
-
@buzdevrisid var var istemediğiniz kadar
-
bu mülakat günü erkene alımların bir yerlere atanıp mülakata gelmeyen kpssci tayfadan kaynaklandığını düşünüyorum
-
@marsiyal ziraat katılımda çok var sanırım. Ziraat bankta az kurabiye vardı. Browni gibi olanın tadı baya iyiydi
-
@buzdevrisid ben niye hic oyle bir seyler gordugumu hatirlamiyorum acaba.
-
2018 yılındaki alımda sonuçlar 5 günde açıklanmış. Bizde de benzer bir süreç mi yaşanır acaba?
-
@petecastiglione hocam o galiba müfettişlik içinmiş
-
Ya@tomjoad Hocam forumdaki "Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı 2018" başlığındaki yazılanlara göre 5 günde açıklanmış. Siz de bir bakın isterseniz.
-
@petecastiglione olabilir hocam o zaman çünkü telegramda bu konu için biri müfettişlik icin dedi. Gerçi katılım için konuşuyorum duyuru yapılan sayfaya mülakat sonuç ekranı eklenmiş
-
@tomjoad https://forum.tercihiniyap.net/topic/4066/2018-ziraat-bankası-uzman-yardımcılığı-ilanı/3199?page=160 18 Kasım'da mülakatlar bitmiş, 23 Kasım'da açıklanmış hocam.
-
Müfettiş yrd. sonuçlarının erken açıklanma ihtimali var mı acaba?
-
@tnr17, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Müfettiş yrd. sonuçlarının erken açıklanma ihtimali var mı acaba?
Açıklanmaması için bir engel yok, ben de bekliyorum:d
-
@petecastiglione Insallah hocam erken açıklanır ihtiyacımız var en azından olumsuz olsa bile yol haritamız olsun. Mülakat beklerken odaklanmak kolay olmuyor
-
@tomjoad Haklısınız hocam. Ne ders çalışabiliyorum, ne film izleyebiliyorum ne de arkadaşlarımla sohbet edebiliyorum aklım hep mülakat sonucunda...
-
@petecastiglione kaymakamlığa girecem aklım sürekli buralarda vallahi çok zor
-
Erken aciklanacak olsa bazi arkadaslara neden bayramdan sonra densin?