Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@buzdevrisid Ankarayı öğrenmek istiyorum aslında
-
@bireysel-başvuru hocam cahilliğimi maruz görün bu genel müdürlük dediğiniz tam oalrak nerde ? sadece istanbul ve ankarada mı var ? yani ben çalışma iline manisa yada adana yazdım diyelim oralarda sadece şube mi var
-
@littlefinger farklı kamu kurumunu kazandım hocam
-
@wukuat hocam genel müdürlük sadece istanbul maltepede. Ancak istanbul ankara izmir gaziantep şehirlerinde firma analiz bölümünde de çalışabilirsiniz banka nasıl takdir ederse eğitim sürecinde açıklanıyor kuralar. Firma analiz dediğimde genel müdürlük birimidir.Manisa yazdığınız takdirde manisa şubede çalışırsınız. İstanbul yazmanız durumunda kurada müfettiş yardımcılığına veya iç kontrol biriminede atanabilirsiniz bu anlattıklarım katılım tarafı için geçerli
-
@abcdefg bu konuda bilgim olmadığı için ben Adana yazdım çalışma iline. Bu durumda ben sadece müşteri ilişkileri bölümünde mi çalışabiliyorum uzm yrd olarak ? asistan dediğimizde uzman oluyor sanırım
-
@wukuat asistan görev pozisyonu oluyor hocam unvan olarak uzman yardımcısı olursunuz tabiki. Bireysel mia veya girişimci mia olarak istihdam edilirsiniz şubede
-
@abcdefg anladım hocam. Peki bahsettiğiniz mialarda kariyer basamağı imkanı kaç yılda ne şekilde ileriliyor ? imkan var mı daha doğrusu
-
@wukuat imkan elbette var önce 4 yıl sonra uzmanlık sınavına girersiniz kazanırsanız uzman olursunuz. Uzmanlığınızı alınca şube müdürü takdiriyle asistanlıktan yetkililiğe yükselirsiniz sonra 3 veya 4 yıl sonra yetkililkten yönetmenliğe ilerlersiniz sonraki süreçlerde yine sınavla müdürlük sınavına girip kazanırsanız bir havuza girersiniz bankanın takdiriyle o havuzdan müdür olarak atanabilirsiniz. Müdür olarak atanmak gerçekten çok zor. Çünkü havuzda bekleyen çok fazla aday oluyor.
-
@abcdefg anladım hocam sağolun paylaşımlarınız için, son olarak bireysel/girişimci mia nın olumlu olumsuz yönlerinden bahsederseniz çok yararlı olur
-
@wukuat rica ederim hocam başarılar dilerim. Bireysel öncelikle çok yoğun olur burada başarılı olmak için insanlarla konuşmayı sevmek gerek ağzınızın laf yapması gerek işlemler sırasında müşteriyle muhabbet edebilmek gerek. Bankanın ürünlerine oranlarına hakim olmak gerek. Girişimci kısımda daha çok şirketlerle muhattap olursunuz. Gidersiniz bir şirkete mesela ürünlerinizi tanıtırsınız anlaşırsanız vergi beyannamelerini ve mizanlarını isteyip bankada kredi teklifine esas olacak malo rapor yazarsınız kredi limitleri onaylanırsa şirketin kredi kullandırırsınız. Müdürlerin çoğu ya müfettişlikten gelme veya girişimci birimden gelme oluyor genelde girişimcinin o avanfajı var. Yine girişimcide bireysel müşteriden uzak olursunuz bu da kalabalık oluşturmaz ve bireysele nazaran daha sakin çalışma ortamı sağlar. Mülakatta firma/şirket muhasebe konusunda bilgilerinizi üstüne basa basa söylerseniz girişimci kısmına atanmanız daha etkili olabilir
-
@abcdefg siz böyle söyleyince aklıma işin performans boyutu geldi. Şayet girişimci mia performansa dayalı ise düşük olduğunuz zaman herhangi bir yaptırım oluyor mu
-
@wukuat yok olmuyor hocam şube müdürü haftalık toplantı yapar odasında orda biraz daha gayret gösterilmesi gerektiği söyleniyor. Yılda 1 kez istanbulda üst düzey yöneticilerin olduğu performans toplantısı olur orada da konuşulur bunların stresi dısında bir şey olmaz. Girişimci başlarsanız 2 sene hedef verilmiyor hocam rahat rahat işe alısırsınız kimse birşey demez size
-
@abcdefg hocam ilginiz için çok teşekkür ederim sizede iş hayatınızda başarılar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur en iyi yerlere hayırlı bir şekilde gelirsiniz, selametle.
-
@wukuat rica ederim hocam teşekkür ederim başarılar dilerim.
-
Kısıtlama durumunda kimlerin muaf olacağı belli. Sınava özel aracıyla gidecek olanlar var. Bu durumda mağduriyet oluşacak. Farklı şehirlerde ikamet edenler de var. Sınavın haftaiçi yapılması daha doğru olur.
-
@abcdefg Hocam ben spk sınavına girdim 5 ders geçtim eğer bir daha girdigim de belge alırsam çalışacağım departman belirlenirken göz önüne alınıyor mu?
-
@gürkan35 istanbul yazdıysanız genel müdürlükte farklı birimlerde değerlendirebilirler hocam.
-
@blueberry halihazırda bir işte çalışanlar var. haftaiçi yapılması daha büyük haksızlık olur. Ayrıca artık erteleneceğini sanmıyorum.
-
başvuruda seçtiğimiz ili değiştiremiyoruz değil mi artık?
-
@abcdefg Eyvallah hocam çok sağ olun.