Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@pareto-optimumu ben de mail almadım.
-
@joker94 +1 genelde çarşamba günleri atıldı galiba bir problem olmazsa yarın gelir diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar slaytları kaybettim yüklenenler silinmiş elinde olan varsa paylaşabilir mi?
-
Arkadaşlar merhaba. Mülakata götürülecek belgeler kısmında;
-Mezun olunan üniversiteye ait diplomanın veya geçici mezuniyet belgesinin aslı, eğer yoksa noterden veya ilgili okuldan onaylı sureti
-Erkek adaylar için askerlik durum belgesinin aslı
deniyor. Burada aslından kasıt nedir. E devletten alamıyor muyuz bu belgeleri? Bilen biri cevap verirse çok mutlu olurum.
-
aslını getirsek elimizden alacak halleri yok heralde diploma aslını ne yapacaklar. noter onaylı 200 lira olmuş yazıktır ben gerçeğini getircem görsünler yeter
-
Bugün de aramadılar eğitim için mülakat tarihi geldi nasıl iş bu be
-
Bence mail gelmeyen arkadaşlar mutlaka bir arasın veya mail atsın sunum hazırlancak vakit bile kalmadı ki ne eğitimi
-
katılım için pazartesi mail gelmişti. bugün oldu eğitim.
-
Arkadaşlar benim durumumda olan başkaları var mı ziraat katılım için mail gelmedi eğitimle alakalı. Her yerini kontrol ediyorum mailin vs yok hiçbir bilgi. Nereyi arayalım napalım
-
@mouseblood Hocam ilk gönderdikleri mailde bir telefon numarası var orayı arayın
-
@sokrates12 Böyle bir numara buldum eski maillerde ama tabiki şuan açan yok mesai dışı olduğundan bu ziraat katılım insan kaynaklarının numarası mıdır acaba
İletişim:
(0312) 584 2338
(0312) 584 2302 -
@sokrates12 çok stres oldum vallaha bu nasıl süreç unutuldum mu ne oldu
-
@mouseblood hocam bende sizin gibi almıyordum bugün aldım yarın için benimde mülakatım 21inde muhtemelen sizlere de mail gelir yarın
-
@mouseblood Hocam bu saatten sonra alsanız bile şikayetinizi yetkililere dile getirin.
İnsanlar 3 4 haftadir sunum hazirliyorken sizlerin birkaç günde sunuma hazırlanıcak olması doğal değil.
Kaldı ki mülakatta istedikleri şeyler de öyle 1 2 saatte hazirlanayım şeyleri değil.
Bu durumun haksızlıga yol açması muhtemel siz bir konuşun derim. -
2 gün yeterde artar bile sunum için ve mülakata hazırlanmak için. dert etmeyin. Slaytlar paylaşılmıştı onlarla karşılaşmışsınızdır umarım.
Ben hala başlamadım sunuma ama max 1 günü alır. Hatta o kadar bile almaya bilir.
-
Merhaba arkadaşlar. İki sorum olacaktı.
Birincisi ben ziraat finans grubunda mühendis olarak endüstri işletme alanından mülakata giricem. Değerlendirirken herkesi kendi alanı içinde mi değerlendirecekler yoksa karışık mı olacak bilen var mı? 40-40 olarak kontenjan belirlemişlerdir belki diye düşündüm de.
Bir de ben zoom eğitimine girsem de bu eğitim sistemi olan e-mobilde katılmamışımım olarak görünüyor. Bİr problem yaratır mı? -
konuştum arkadaşlar şimdi bir kaç aramadan sonra doğru yere ulaşabildim benimle aynı durumda olan varsa 43. gruba dahil ettiler. Yarın olacak eğitim, iş yerinden katılacağım artık ne yapalım. Eğitimle alakalı bilgi almak için doğru numara 0312 584 57 77.
-
Bu eğitim için çok ciddi bir şey olmadıkça mazeret kabul etme ihtimalleri var mı acaba? Proje de gözümü korkuttu galiba feragat edeceğim 195 lira boşa gitti.
-
@mouseblood hocam siz içinizi rahat tutun.Ben geçen hafta eğitim aldım.Ama sunumumu sözel yapacağım öyle aşırı yaratıcı içeriklerle dolu bir şey de değil.Anlatış tarzımız hakimiyetimiz önemli olacak.Eminim ki iki günde halledeceksiniz
-
@muddei-hususi aaa proje yüzünden mi feragat etmeye karar verdiniz…