Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ben mülakata kaldım. GUY ile ayni gün hem de. Bir de bununla ugrasacagim.
-
Mülakata katılmaya hak kazanan kaç kişiymiş bilgisi olan var mı?
-
Kaç kişinin mülakata kaldığını ben de merak ediyorum özellikle hukuk alanında ama öğrenme şansımız pek yok gibi duruyor. Acaba puan esnetme gibi bir durum olmuş mudur daha çok kişi mülakata girsin diye. Bir de kurum 10 kişilik alım yapacaksa bunu dolduruyor mu genelde yoksa eksik alma durumu oluyor mu ?
-
Bu arada kurum mülakatı geçenlere güvenlik soruşturması ile ilgili e-posta göndermiş arkadaşlar. Mülakata giderken formu doldurup elden teslim edecekmişiz. Benim anlamadığım husus yeni güvenlik soruşturması kanununda uzman yardımcılığı yoktu, kpss A grubu mesleklerde sadece arşiv araştırması var biliyordum nasıl oluyor bu anlamadım.
-
Mulakatlar ne zaman basliyo acaba
-
Teşekkür ederim
-
@memurolacamben arkadaşlar kazanan arkadaşları bende tebrik ediyorum, olumsuz olanlar için de inşallah çok daha iyi yerler olur. Mülakata kaç kişinin gireceğini bende merak ediyorum. Herkes mülakat tarihlerini yazarsa anlayabiliriz belki az çok. Benim mülakat 15 Haziran'da saat 17.00de, saat başı bir kişi alıyorlar sanırım. Birde öğrendiğim kadarıyla geçen sen mülakatlar sabahtan değil de öğlenden sonra başlıyormuş. Bu sene de öyle mi olacak acaba?
-
@kny benim 14 Haziran öğleden sonra
-
@kny mülakat günlerini puan sırasına göre mi yapıyorlar acaba ?
-
@kny benimki 20 haziran sabahı. Pazar sabahı da mülakat olabiliyormuş demek ki. Sizinki hangi grup hocam genel mi hukuk mu bilişim mi? Muhtemelen bir grup bitince diğerlerine başlarlar.
-
@dark_blue benim genel grubu pazar sabahı mülakat olması beni şaşırttı ama süreci hızlıca bitirmek istiyorlardır belki bu bizim için iyi bir şey
-
@kny bana da öyle geliyor mülakat süreci hızlı bitebilir. Ama sonuçlar ne zaman açıklanır onu bilmiyorum. Güvenlik soruşturması süreci uzatabilir.
-
@dark_blue size mail mi geldi acaba mulakatla ilgili?
-
Ayrıca giriş belgesi olmayacak mı biz bu güvenlik soruşturması belgesi ile mi mülakata gideceğiz. 14 Haziran benim de mülakatım öğleden sonra. İsim baş harf sırasına göre çağırmış olabilir puan değildir heralde
-
@yaylalı Evet geldi. Hatta aps ile davet yazısı da gelecekmiş adresimize öyle yazıyordu mailde ama o gelmedi henüz.
-
Arkadaşlar kurumun göndereceği davet yazısı eline ulaşan var mı?
-
Benim şimdi geldi hocam.
-
@gizem33 teşekkürler geri dönüşünüz için.
-
@gizem33 hangi kargo ile geldi
-
Arkadaşlar Cimer'den puaninizi sordunuz mu? Yazili sinavin agirligi %60 cunku.