2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@gencbiraday büyük kesim memnun değil derken hocam neyi kasttetiniz ben tam olarak anlayamadım. Komisyonlar mi memnun kalmamış adaylardan? Adaylar mı kendilerinden memnun kalmayıp kötü geçti demiş yoksa.
-
@istanbulsiyasal adaylar anlamında kastettim geneline yorum tarzında sorular gelmiş
-
@deli-oğlan bizlere duyduklarını aktarma niyetinde olan arkadaşlarımız olursa saygıyla karşılarız
-
@istanbulsiyasal 2.komisyon da girdim , tvs ağırlıklı yoruma dayalı sorulardı, duy mülakatıma göre kötü geçti guy mülakatım, girdiğim il için arkadaşların çoğunun aynı tarzda ve beklentilerinin altında geçmişti mülakatları, çıktıklarında yüz ifadeleri de zaten bunu doğrular nitelikteydi, iyi geçen yok muydu fazlasıyla vardır, benim il ve arkadaşlardan yola çıkarak edindiğim izlenim bu, arkadaş da aynı şekil çevresi ve konuştuklarından yola çıkarak o ifadeyi kullanmıştır.
-
@gencbiraday duyum var mı açıklanması ile ilgili?
-
@blueberry malesef yok hocam olsa direk paylaşırım sizlerle
-
Bu hafta açıklanabilir denmiş, forumdan biri demiş arkadaşa, buraya yazmaya çekiniyor. İnşaAllah doğrudur
-
@hayırlısıı kimsenin çekinmesine gerek yok 3200 kişi burayı bekliyor , ne kadar erken o kadar iyi ,duyumlar paylaşılsın .
-
Duyumları paylaşalım arkadaşlar
-
@hayırlısıı Ya nice duyumlar boş çıktı da bir şey olmadı. Gectigimiz bi sinavda kurumdan yetkili biri birinci ağızdan açıklancak dedi de çıkmadı. Her duyum çıkıyor diye bir şey yok. Forum zaten bunun için var lütfen çekinmeyin paylaşırken. Evet suistimal edilmeye çalışıldığı olabilir ama herkesin bi akıl süzgeci var. Kötü niyetli kişiler yüzünden arkadaşlarımızın duyumlarından oluyoruz insanlar çekiniyor. Çekinmeyin dostlar.
-
İyi niyetli paylaşım yapan arkadaşlarımızdan şüphemiz olmadı hiç çıkar veya çıkmaz... Ancak kendince güvendiği bir yerden duyumu varsa paylaşsınlar nitekim forumun amaçlarından birisi de bu.
-
Kurumu arayan , bilgi alan vs yok mu acaba?
-
sayıştayı kazanan bir arkadaşımız feragat için aramış verilen cevap şu şekildeymiş:
Ne zaman açıklanır ona göre göndereyim(dilekçeyi) geç kalmadan dedim net bir şey diyemem yakın zamanda açıklanacak dedi
-
@papatyaçayı ozaman çalışmalar bitmek üzere böyle söylendiyse
-
@gencbiraday inşallah öyledir
-
@gencbiraday ordaki memur bilemeeeeez.
-
@sedatinho belki oda duyum alıyordur
-
@sedatinho bilgi vermek istemediklerinde siteyi Takip edin diyorlar genelde dostum yakın zamanda demesi biraz ihtimali arttırıyor
-
Bu hafta ihtimal var mı demek bu?
-
Cumaya kadar heycanla bekleyeceğiz o zaman ?