2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@blackhand mülakat kitabı alacaksanız güncel olmamasına rağmen 4Tyi öneririm sorular çıkma sıklıklarına ve önemine göre yıldızlanmış cevaplar fazla derin değil ben alan kitapları gözüme çok kalın gözüktüğü için tercih ettim ve en önemli şeyde güncel hayattan kopmamak olacaktır çünkü soru gelirse kendimizi en iyi ifade edeceğimiz yer orası olacaktır diye düşünüyorum
-
@papatyaçayı teşekkür ediyorum
-
Arkadaşlar mülakatı yapacak olan komisyon belirlenmiş midir?
-
@kpsslik hayır komisyonlar mülakatlar başladığında belli olur hatta hangi il için gireceksen o sabah mülakat yerine gittiğinde öğreneceksin komisyonunu sabah 9 civarı asıyorlar panoya oradan bakıp öğreniyorsunuz hangi komisyon oldugunuUzu ama birden fazla gün sürecek iller için komisyon o ilin mülakatı başladığında değişmez örneğin istanbul ilini belirlenen tek komisyon tamamlar
-
Mülakatta içeri tek kişi mi alıyorlar? Mülakat tecrübesi olan arkadaşlar içeride ki ortamdan biraz bahsedebilir mi?
-
Arkadaşlar bilgi güncellemeyi kaldırmışlar mı
-
@kpsslik Evet
-
@karar Neden kalkmış ki zaten Haziran geç oldu, daha fazla lütfen sarkmasın
-
@pepe35 tarihinin en gürültülü guy alımı:) sesler normal , sanmam ablam gib hazırlık yapıyo bize 3. kez kovmazsa diye dua ediyoz:) rahat ol:)
-
Mülakat 4t liyakat pdf var mı
-
@emrekyr var
-
İmecenin ismini duydum ama kitap mı not mu anlamadım dostlar pdfi olan var mı acaba paylaşabilecek?
-
@extraordinary Hocam imece denilen şey kurum içi uzmanlık sınavının baş kahramanı t.k. isimli şahsın notu. O nedenle hiçbir şekilde bahsi geçmemeli buralarda artık.
-
@kamusaldenetci Aa bilmiyordum kişiyi de tanımıyorum. Herhangi bir mülakat kitabı pdfi de olur maksadım sadece biraz göz gezdirmekti. Teşekkür ederim.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar bu forumda hiçbir şekilde söz konusu şahsın herhangi bir kaynağının paylaşılmasına, güzellenmesine müsade etmiyoruz.
Bugün gelinen noktanın baş sorumlularından olan bu kişiye dair paylaşımlar yapılmamasını rica ediyor, iyi forumlar diliyoruz. -
mülakat 4t liyakat pdf var mı varsa rica ediyorum
-
@nimesay hocam 21 yaşındayım açıktan iibf okuyup a kadrolarda çalışmak istiyorum ama herkes aöfler mülakatta eleniyor diyor.Öyle mi gerçekten?
-
@bitinya kardeşim ben de kaç gündür arıyorum bulamadım
-
@emrekyr hocam ben duy mulakatina girdim guya da giricem aöf mu diye sormadılar bile. Herkesle eşit soru sordular.degerlendirme yaparken bi araştıralım bu AÖF mu demiyorlar yani.sen sınava girmeyi haketmişsin .hakettiysen çoğu örgün okuyandan daha fazla şey öğrenmişsin çalışmışsın demektir.motivasyonunu bozma.kendini en iyi geliştiren girer. Sayistay btk vb.kurumlarda belki incelerler okuduğu üniversiteyi.ama guy duy da önemi yok emin olun