2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@kpsslik geçenkinde 20 güne yakın sürede açıklanmış sanırım, inşallah istikrar bozulmaz.
-
@emrahh komisyonun hızına bağlı her ihtimale karşı orda ol lobi de bekleyebilirsin sıran gelene kadar
-
@oktaykdr teşekkürler efendim şıklık açısından iyi durur diye bir sorim dedim
-
@semaayvaz teşekkürler efendim
-
Arkadaşlar mülakata sadece kimlikle gidiyoruz değil mi ?
-
@kpssaaa aynenn hocam
-
Arkadaşlar merhaba ben bu hafta 3. Komisyonda mülakata girdim. Alacağın temliki, imkansızlık teoremi gibi sorular geldi. Yumuşak mizaçlılardı gergin geçmedi bu konuda rahat olabilirsiniz. Başarılar diliyorum herkese.
-
@kovaryans teşekkür ederim
-
Arkadaşlar Ankara için kaç kişi mülakata girmemiş bilgisi olan var mı acaba
-
@michalkalecki 11 kişi net biliyorum fazlası var muhakkak hocam . Ankara için girdim ben de
-
Şunu genel olarak belirtmekte fayda var gözlemlediğim ve deneyimlediğim kadarıyla komisyon ilk sorusunda dip köşe tabiri caizse cevaplanılmaması için soru soruyor mesele adayın bilememesi değil elbette tavır tutumuna bakıyorlar stres altında nasıl duruş sergilendiğine orayı iyi atlatan herkes mülakatım iyi geçti diyebilir misal bilen bilir komisyona bilmiyorum denilmez teamülen bana özellikle bunu dedirtmeye çalıştılar . Burda görmüştüm sanırım bir arkadaş bilmiyorum deyince bilmiyorsan devam etmeye gerek yok demişler. Dikkatli olmakta fayda var rahat olun sakin kalın yeterli başarılar herkese hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@idarihakimadayı gece gece güldürdünüz:) evet bendim o arkadaş ama elenirsem sebebinin bu olmayacağını çookk iyi biliyorum .
Bilinmeyen soruya cevap: bilmiyorumdur.
Geri kalan yorumlarınıza katılıyorum . -
@karar inşallah elenmezsiniz hocam elenirseniz sebebinin o olmadığını herkes gibi bizler de biliyoruz maalesef:) çok haklısınız bilinmeyen sorunun cevabı bilmiyorumdur fakat belli başlı teamüller vardır hiçbir yerde yazmaz ama takım elbise kıravat giyinip gitmek gibi... o yüzden “o koltukta oturan adayın bilmeme lüksü yok olsa olsa hatırlamıyordur” bakış açısı hakimdir mülakatlarda yoksa tekrar söylüyorum haklısınız doğal cevap bilmiyorum’dur
-
@idarihakimadayı teşekkürler
-
@karar Ablam alacaklı affetmez:)Seni sınayacaklar yeğen, sana soracaklar. Ne soracaklar yeğen, bir tarafta melek, bir tarafta şeytan ne soracaklar sanırsın ha? Artık tereddüte gerek yok, ya ileri gideceksin ya vazgeçeceksin.Vakit geldi yeğen vakit geldi...
(Ramiz Dayı, toprağın bol olsun) -
Arkadaşlar günaydın . Ben duy mülakatı yüzünden odaklanmadım , hukuklar bazı dersler yetişmedi . 2 günüm kaldı hukuklara bakmayıp diger dersleri yetiştirsem mi mantıklı olur sizce ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
-
@pepe35 ötesi varsa onuda yaşarız:)
Güzel söyledin ablacım , alacaklıyım , alacaklıyız . Her şeyden hemen hemen her şeyden en çokta yollardan:) vakti bekliyoruz .
Ramiz dayı allah rahmet etsin sözleri sanırsam bizim için çizilmiş yazılmış başka türlü kafa götürmüyo zaten kuzucum:)
Haydi bakalım hayırlı sonuçlar , allah her şeye gücü yeten ondan istiyoruz .
Bak ya yazdıkça geliyo aklıma o gün güzel şeylerde yaşadım:) onu sana söylerim yalınız:) @bulut25 duymasın:) -
Bölüm Kamu Yönetimi 3. Komisyon da mülakata girdim.
Arkadaşlar bu 4 gün içinde mülakata girecekler için 3. Komisyonda girdiğinizi görürseniz kendinizi yorum sorularina hazırlayın. Yaklaşık 10 dk kaldım içerde. Sorular şöyleydi:Devlet niçin borçlanma yapar?
Şuan ulkemizde döviz kuru faiz enflasyon yüksek sen Merkez Bankası Başkanı olsan bu sorunlara nasıl mudahale ederdin?
Bunu açıklarken söylediğim cümlelerden ekstra soru sordular.
Kanunsuz emir?
Vergiyi doğuran olay?
Borç servis oranı?
Kamunun hizmet gördürme usulleri?
Kanuni idare?
Sorular bu şekildeydi. Mülakatı devam eden arkadaslara başarılar. -
@yunkyy geçmiş olsun hocam merkez bankası başkanı olsan dışında sorular çok alışılmış sorular rahat cevap verilecek tarzda..telegramda bir sorular yazıyorlar farklı farklı teoremler sanki onlar sayıştaya girdiler ya da hayal ürünü hakkınızda hayırlısı olsun
-
@norm Teşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun.