2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar rica etsem kazaanan arkadaşlar p3 puanı +80 üzeri olanlar bilgi verir mi
-
Kurum içi saçmalığı için mücadelemiz devam ediyor. Olası bir haksız sınav için derhal dava açacağız. Desteklerinizi telegram gruplarımızdan bekliyoruz. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Kaybedenler en fazla bir hafta kahroluyorsunuz sonra çalışmaya hard work devam. Kendim 5. senemde olduğum için artık gülerek karşılıyorum durumu. İlk kez elenenler üzülmesin. Kısa zaman içinde gelecek diyorlar yeni ilan. İyi forumlar.
-
@marsiyal p3 kaçtı hocam ?
-
@quesnay 2015 ekim ayında dershaneye yazılarak başladığım bu süreçte sonunda adımı listede gördüm çok şükür.Bundan sonra kpss ve kurum sınavları muhtemelen hayatımdan 1 dk bile çalamayacak:)
-
@bulutbey21 70 ti p3 ne alaka ki hocam
-
İstanbul Guy feragat var mı şimdiden?
-
@quesnay Yeni ilan gelse keşke ama çok zor bunu bile üç yıl bekledik
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
- Yılım 6 da olabilir sürünmekle geçen o kadar yılım oldu ki...atandım çok şükür.. elenen arkadaşlara üzüldüm umarım benim gibi çok ihtiyacı olanlar bir an evvel atansınlar dualarım sizinle dostlar
-
Nasip değilmiş , çok didindim , çok uğraştım , çok zorladım ama ilk olmasada sondu .
Gülerek elediler beni . Duyda farklı olmaz
3 kez kapısına gittim gib 'in 4 . kez gidersem namerdim .
Benden bu kadar . @sokrates12 @pepe35 -
@karar Ah abla ah inan çok üzüldüm umarım defterdarlikta güzel haberler alırız.
Mülakattan elenmenin acısı bir başka oluyor kadere mi kızsan kendine mi kızsan ülkene mi kızsan bilemiyorsun. En sonunda da kırgın bir şekilde sabretmeye devam ediyorsun.Insallah defterdarlik bizler icin sabrin son aşamasi olur. -
@karar ayni durumdayiz yalniz degilsin
-
@karar Canım ablam sana inan kendimden daha çok üzüldüm Kadere teslim olduk yaramadı, bize hep sırtını döndü. Bu saatten sonra baş kaldırıyorum, çok zor anneme daha söyleyemedim, sanırım bir süre daha bu vicdan burukluğuyla mümkün görünmüyor. Seni seviyorum, inanıyorum DUY kazanacaksın
-
@karar umarım duy olur ve daha iyi olur sizin için
-
@pepe35 seni çok iyi anlıyorum ben de anneme söyleyememiştim ve de hiç kimseye söyleyecek durumda değildim 3 ay evden çıkıp kütüphaneye diye mezarlıkta dolaştım ama insan alışıyor umarım sen de yakın zaman da atanırsın
-
@sokrates12 sen nasıl dayandıysan ben de öyle dayancam ablacım ama benim yolum bitti , yıllar sonra ilk kez hayal kurmuştum bitirdiler . Sağlık olsun . Senin bahtın açık olsun .
-
@sedatinho üstat ver zehri . Yazık ettiler .
-
@pepe35 kuzum benim ne desek boş bizimkiler alıştılar bi ben alışamadım . Farklı olmasını isterdim üzgünüm .
-
Emin değilim ama ilgoc olan kişi elenmiş.Dogrusuda oydu zaten.Bana guy mülakatinda komisyon başka sınav kazandın mı diye sormuştu.Gibin dikkate alması gelecek açısından sevindirici