2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@papatyaçayı bu hafta değilde sonraki hafta açıklanma ihtimali yüksek çünkü bu hafta uzmanlık mülakatı var bir hafta sürecek sonraki hafta ikisi beraber açıklanabilir sadece tahmin
-
Haftaya da razıyız Temmuz’a kalmasın da
-
@cicekbahcesi yanlış yazdım sanırım bu hafta derken gelecek haftayı kastetmiştim 2 temmuzda bitecek uzmanlık mülakatları
-
@kpssadelisi bende aynı il için girdim ama ben bir öneminin olduğu zannetmiyorum.
-
@sicilyalı tabiki de önemlidir hocam. Guy duy gibi mesleklerde o ilde kalıcı kalmak ve memleketi olmak önemlidir geçinmek çok zor çünkü bunu göz önüne alıyorlar. 2 sinde de aynısını yazmanız o ilde kalıcı olmak istediğinizin kanıtıdır açıkcası ben duy da memleketimden başka bir yer yazdığım için olmayacağını düşünüyorum sen şuralısın neden burayı yazdın ozaman diye çok üsteliyorlar
-
Komisyonun harıl harıl çalıştığını düşünüyorum sonuçları açıklamak için, defterdarlık mülakat sonuçları çok bekledi çünkü, komisyon da bunun farkındadır, o yüzden güzel haberi vermek için çok bekletmeyecekler inşallah.
-
@deli-oğlan dostum önce guy sonra duy demiştin 1 ay kadar öncesinden duyumların bu yönde doğrulanır oldu ,guy hakkında bu hafta açıklanacağına dair söylentiler var herhangi bir bilgiye sahip misin bu konu hakkında acaba bizleri biraz aydınlatsan
-
@deen normalde hakikaten duyun açıklanması lazımdı ama bi şey olmuş neyse guy beklenmiş . Sadece duy adayları için şans arttı ama gib bağımsızdır bu konuda ve hızlıdır . Bekleyip görelim hayırlı sonuçlar inşlh:)
-
@silence hocam uzman mülakatı başlamadan açıklanmalı yoksa çok geriye atacaklar gibime geliyor
-
@papatyaçayı uzmanlık mülakat tarihleri bir iki hafta önce belli oldu normalde daha erken haber vermeleri gerekirdi ama hazır guy mülakatı biterken bu da devamında hemen olsun şekline döndü tahminim temmuzun ilk haftası hem uzmanlık hem guy mülakatlarını beraber açıklarlar ama inşallah guy hemen açıklanır gerçekten belirsizlik içinde beklemek çok yıpratıcı bir süreç
-
@silence inşallah açıklanır, insanı belirsizlik kötü ediyor maalesef
-
Haydi GİB yap bi güzellik fırlatalım kitapları havaya
-
Bugün arasak mı
-
Sözleşmeli personel sözlü mülakatını 6 günde açıklamış. Bizim sonuçları da uzatmazlar inşallah
-
@hayırlısıı iletişimi paylaşır mısınız aramak isteyen olur belki
-
Yarın belki bir umut
-
@blueberry tamamen hissiyata dayalı olarak ben de yarından umutluyum. Ama listeler ne aşamada onu bile bilmiyoruz. Hazırlandı da bakanlığa falan gitti mi acaba bi hareketlenmeler olsa duyumlar artardı sanki bakalım
-
@extraordinary çok sessiz ortaklık hocam
-
@bilsen evet hocam diğer sınavlarda çok daha fazla duyum oluyordu burada kişi sayısı da daha fazla olduğu için insan daha çok duyum olabilceğini düşünüyor ama öyle olmadı nedense
-
Arayan oldu mu