2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@billofrights yani iyi geçtiğini düşünmüş kendi adına ama rakipleri daha iyi olabilir bilemiyorum sonuçta bizim bilgimiz rakiplerimiz bilgisiyle karsilastiriliyor.şansına girdigin grupta en iyi ifade eden sen olabilirsin çünkü birini seçecekler çok şey bilmesen de seçilirsin ya da girdigin grupta herkes çok iyidir herşeye cevap versen bile diğerlerlerine oranla kotusundur sans faktörü var de ayni sınavda olduğu gibi
-
@earth11 kardeş iktisat mezunuysam iktisatı yala yut yani gündemi takip et guy mülakatta öyle kolay şeylerde sormuyorlar o kadar bna zamanında yorum soruları soruldu uluslardan sorulduu faizlerden soruldu illaki istisnalar vardır fakat iktisat mezununa iktisat agırlıklı soruyorlar ona göre calıs kısacası herkes kendi alanına agırlık vermek şartıyla her derse baksın derim nacizane tavsiyemdir bnde iktisat mezunuyım ve ne kadar mülakata girdiysem hep iktisat agırlıklı soruldu
-
@poncik şunu da kesinlikle belirtmeliyim ki elbetteki tamamen bütün soruları bilip bilmediğine bakmıyorlar konuşmana tavrına tepkilerine de dikkat ediyorlar yani bütün soruları bilmek bir kıstas olmamakla birlikte mülakatın kötü geçmesi de belirleyici bir durum değil zira soruları yanlış cvplayabilirsin bilemeyedebilirsin burada önemli olan cvplayamadığın sorulara karşı tepkin tavrındır heycanı bastırmaya çalışmakta fayda var hepimizin heycanlı oldugunu ztm biliyorlar önemli olan bunu kontrol edebilmek
-
@pincik arkadaşlar mülakat için kitap almaya gerek var mıdır sizce ve gerekirse hangi kitabı önerirsiniz kullananlar varsa aramızda
-
arkadaşlar bir şey merak ediyorum ben küçük bir il için mülakata giricem ve mülakata girecek kişiler arasında doğma büyüme memleketi o il olan tek kişiyim bu durumun avantajı varmıdır?
-
@optimumm hangi il için gireceksiniz? Bence avantaj
-
@optimumm normalde avantaj olması gerekir çünkü diğer kişiler eger doğma büyüme oralı değillerse başka bir atama durumunda anında oradan kaçabilirler bnde aynı şekilde doğma büyüme hatta üniyi bile kendi memleketimde okudum hatta hem duy da hem guy da aynı yeri yazdım avantaj olmasını umut ediyorum ve inşallah olur da ne diyelim ama en nihayetinde nasip kısmet tabi inşallah kalıcılığa önem verirler mülakatlarda
-
@marmarauzman normalde alan kaynakları mülakatlar için yeterli fakat önümde direk soru cvp bir kaynak olsun diyorsanız 4t liyakati öneririm onunda hukuk kısmı güncel değil lakin diğer alanları iş görür ztm anayasa idarede değişen herşeye hakimiz
-
Arkadaşlar ceza hukuku dahil mi? 4T nin kitabına bakınca geçmiş yıllarda var gözüküyor ancak sınavda olmayıp mülakatta olması bana garip geliyor. Bir hata olabilir mi? Bu konuda bilen bir arkadaş aydınlatırsa çok memnun olurum.
-
HMUY kazanip GUY a başvuran ortalama kaç kişi var acaba
-
Bi arkadaş hmuy kazanıp guyun yazılısına giren 102 kişi olduğunu yazmış tvitırda ama o kişilerden kaç tanesi guyun yazılısını geçti bilmiyorum.
-
Neden sessiz buralar
-
@kpsslik herkes çalışıyor galiba ya. Bir ben odaklanamadım hala :(((
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar mülakat için sinav giriş belgesi yayınlanır mı askerim sınav izni almak için lazım olacak.
-
Hayır. Mülakata kalanlar listesini ve mülakat tarihlerini gösteren belgeyi indir.Belirtirsin o aralıkta olduğunu.İzin verirler
-
Aynen öyle yaparım kardeşim Teşekkürler.
-
Gümüşhane için sınava girecek varsa özelden iletişime geçebilir mi?
-
Arkadaşlar daha önce Askerdeyken sınav izni kullanan var mı? Ben daha once kanuni izinleri sinavlar icin kullandigim iiçin iznimin kalmadığını söylüyorlar sinav izni vermiyorlar bilgisi olan cevap yazabilir mi lütfen.
-
Arkadaşlar İstanbul'dan 9 haziran günü ankara'ya kendi aracıyla gidecek biri var mı acaba?
Yakıta ortak çıkarım ayrıca hes kodu felan da veririm. Hem yol boyunca tekrar ederiz.