Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@marsiyal mail aldınız mı hocam??? Bende henüz almadım.
-
Hayır hocam
-
Arkadaşlar mailde hes kodunuzu iletiniz ve sinavda da yaninizda bulundurunuz diyor. İletin derken neyi kastediyorlar onlara maille felan gondermemiz mi gerekiyor bilen var mi ?
-
@must iletin derken bize mail ile iletin diyorlar.
-
@noksani ben yeni farkettim..Ne zamana kadar atmak gerekiyor acaba ???
-
Bence en kısa zamanda atmalısınız
-
@noksani teşekkür ederim . Attım hemen
-
87.11543 puanla kapatmış.
-
Bi hanım arkadaşımız her listede var. En son hazineyi kazanmıştı buna da başvuru yapmış. Aç gözlülük desen değil rekabet desen alakası yok ne bileyim Burundan, damardan sınav çekmek mümkün olsa onu da yapacak.
-
@onuktekin hazine açıklanmadan başvuru yapmıştım, sonra geri çekmek için dilekçe verdim , ama yine de listedeyim , şahsım adına eşimden geleni yaptım , daha fazlası elimden gelmiyor.
-
@filyasyoncu bahsettiğim kişi siz değilsiniz diye düşünüyorum. Gücendirdiysem kusura bakmayın lütfen.
-
@onuktekin istisnasız. Hem yazılı da var hem sözlü de var hem de mülakat kazanan listelerde var. Bu sınavları takip etmek ve başvurmak için ayrı çaba gerekir. Tebrik ediyorum arkadaşımızı. Kendisi İBB müfettişliği ilanından ve kazanmasından itibaren her listede var. Maşallah.
-
@blcmert bu konuda bazı şeyleri yanlış biliyoruz. Arkadaş hakkında merkez bankası çalışanı dendi. Bu bilgi doğru değil. Çankaya başvurusu ile hazine mülakatı açıklanması çakışmış bunu göz ardı etmem benim hatam. Kendisinden özür dilerim.
-
Arkadaşlar ben sisteme üye kaydı yapamıyorum yapan var mı ?
-
@onuktekin Hocam sınav giriş yerleri açıklandı mı göremedim ben?
-
@m-ali-44 evet hata verdi bugün sürekli
-
@dnzmlk açıklandı evet.http://sinav.hacettepe.edu.tr buradan açılıyor. Şimdi denedim açıldı.
-
...HES kodu ve QR kod bilgilerinin yer aldığı belgeyi (belge sınav
gününden bir gün önce alınmış olmalıdır) bulundurmanız gerekmektedir.
C.tesi günü de mi hes çıktısı alacağız? -
Bence yanında getir mutlaka demek istiyor.
-
Arkadaşlar bütün bilgileri tekrar doldurdunuz mu ? Yoksa sadece giriş belgesi mi aldınız