BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@tnr17 Nisandaki ilanda hem yazılı hem sözlü mülakatı geçebilen fazla olmamış, o yüzden ikinci ilana çıktılar galiba bu yıl
Sınav konularının kapsamı epey geniş olduğu için 1 ay önceden duyuru yapmak yerine daha fazla süre bırakılması gerekirdi bence de -
@amiree kıt
-
Çalışmaya değer mi, çalışsam yetişir mi, muallaktayım. Sayıştay gelecek diye çalışmaya başlamıştım çoktan ama bilemiyorum. Bi tavsiye verin dostlar.
-
@tnr17 BDDK gerçekten istiyorsanız girin hocam zaten istemiyorsanız bddk 2. seçenekse mülakatta anlayıp eliyorlar.Sınav İstanbul'da gider girerim İstanbul'da da çalışırım derseniz başvurun ama başvurayım belki giderim düşüncesiyle başvurmayın hak yeniyor son sınavda 2500 kişilik sınava 500 kişi bile katılmadı toplamda. Sınav konuları belli Hukuk ve Muhasebe çok kıt okuyorlar 80 bekleyip 60 alanlar var muhasebeden. İngilizceniz 0 ise bir şey yapamazsınız bilginiz varsa ya da hazırlık okuduysanız çok da uzaklaşmadıysanız 60 alınır.Yazılı sınavda hukuk da kıt okunmuştu bildiğiniz her şeyi yazmanız lazım aşırı ayrıntı istiyorlar tam puan için.Diğer dersler hakkında aşağı yukarı beklenen puan geldi. Murakıplıkta iktisat da çok kıt okunmuştu sayfalarca ve doğru yazıp vermiştim 60 gelmişti ayrıntısını yazmadığım için
-
@arte-0 hocam şu an tek seçenek BDDK. Ben İstanbul'da da çalışabilirim, hiç problem değil. Sınava gelme konusunda da problemim yok ama daha önce yazılı sınav geçmişim yok ve konular gözümde büyüdü resmen. Bu kısa süreyi düzenli çalışmayla geçirirsem kazanabilir miyim onu düşünüyorum.
-
Merhaba arkadaşlar; İdari Uzman yardımcılığı soruları da mı klasik oluyor?
-
@schenker91 tüm bölümler klasik oluyor diye biliyorum
-
Bu hafta mülakatlar açıklanır mı sizce ? Murakıplık 50 günü geçti. Acaba hepsi bir açıklanacağı için mi uzadı bilgisi olan var mı ?
-
Kurumu arayan oldu mu acaba
-
arkadaşlar merhaba. kurumdan mülakatların ne zaman açıklanacağına dair bilgi alabilen oldu mu? yeni sınav 14-15 aralık olduğuna göre o tarihten önce tüm mülakat sonuçlarının açıklanması gerek diye düşünüyorum
-
@cyc sınav 4-5 aralık yalnız
-
@ecrimisil o zaman daha da erken açıklanmalı
-
Açıklanmış .
-
yazılı sınava hak kazananlar açıklandı mülakatlar henüz belli değil
-
@arte-0 evet yazılı sınava hak kazananlardan bahsediyorum hocam.
-
geçen sene bddk bankacılık uzman yardımcılığı sınav sorularıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı?
-
@arte-0 son sınavda muhasebeden 75 beklerken 45 aldım. digerlerinin oırtalaması 68 mülakata kalamadım. muhasebenin nasıl bu kadar düşük oldugunu anlamadım. yakın zamanda spk sınavınada girmiştim ondada muhasebeden 75 bekliyordum 76 aldım. hemen hemen benzer bir sınavdı bddk sınavında muhasebeyi okuyunlarda sıkıntı var. zaten 10 kişilik alımda 13 kişinin mülakata kalmasından belli.
-
Sınav yeri olarak sadece fen edebiyat fakultesi yazıyor hangi üniversite bilgisi olan var mı?
-
@et Merhaba, sınav Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde yapılacakmış
-
sınav giriş belgesi çıktısı alacak mıyız? bilgisi olan var mı?