BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
sınav tek oturum mu olacak
-
@maliye01 evet tek oturum
-
@selahattin47 giriş belgeleri toplanmadığı için tek bir tane olabilir
-
Kelime setiniz var mı
-
@sitareee evet şimdi baktım her iki gün için bir giriş belgesi verilmiş. teşekkürler.
-
Nerden bakılıyor giriş belgesine
-
-
@sitareee teşekkür ederim
-
@colebusthe10 kelime seti nedir?
-
@asimetri ekonomi terimleri bir tane bitirdim, başka varsa
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi tarzında bir çıktı alacak mıyız yanımıza bilgisi olan var mı ? Daha önce girmiş olan arkadaşlar yeşillendirirse çok sevinirim.
-
@tobinkardeş pardon arkadaşlar üstteki iletileri yeni gördüm
-
Ne kadar sürecek sınav?
-
@tomjoad
Aşağı yukarı 17.00'ye kadar sürer dedi kurumdakiler. -
Başarılar herkese
-
BDDK uzman yardımcılığı (idari) çok istememe rağmen yarın giremeyeceğim. Kaymakamlık sınavına çalışırken bddk ya çalışmaya fırsat bulamadım. İçim gidiyor ama çalışmadığim için boşuna yol masrafı yapmak istemiyorum.Umarım gerçekten emek verenler başarılı olur. Not: şükür kaymakamlık sınavını geçmek nasip oldu, umarım nihai listede olurum bddk ya çalışmadığıma değer
-
@amiree Hocam aynı durumdayız inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Ben bu sene rahat 10 mülakata kıl payı gidemedim hep başvurup nedensiz gitmeyenler yüzünden. Ben şimdi BDDK ya gidemeyeceğim ama ilbanktan mülakat sonucu bekliyorum. Diğer taraftan kaymakamlık mülakatına gideceğiz. Buraya yüklenmek nasip olmadı. Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
Bankalar yeminli murakıp yardımcılığı sınavı açıklandı. BDDK uzman yardımcılığı ne zaman açıklanır acaba? Bilgisi olan var mı?
-
@leviathanhz murakıp mülakatlarından sonra açıklanır Allah'n izniyle
-
@sitareee Teşekkürler.