BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@leventdespoir o referans o referans değil:)
-
@wonderwoman sağ olun hocam çok teşekkürler.
-
@gürkan35 rica ederim hocam iyi çalışmalar
-
Halihazırda YDS için çalışıyorum ancak ekonomi terimleri özelinde de ayrıca bir çalışma yapmak gerekli midir? Bankacılık Uzman Yardımcılığı için gireceğim.
-
Cümleler ekonomi üzerine oluyor. Ekonomi makalelerini okumanızı tavsiye ederim.
-
@ilhannn00 yds 50 alan biri geçer yüksek ihtimalle hocam
-
Eyvallah hocam cevabınız için teşekkür ediyorum.
-
@mavikot yüzde doksan gelir ama kesin diyip olmazsa vebal almak istemiyorum. daha tam karar vermedim ama bende 87.4 bddk uzmanlıgına basvuracam rahat gelir diye düşünüyorum. ama dediğim gibi bellide olmaz gelmeyedebilir.
-
85 ve üzeri puanı olanların murakıplığı denemesini tavsiye ederim arkadaşlar
-
@hll artık bende gelir diye düşünüyorum hocam ama tabi nasip kısmet murakıplık için iktisat pek fazla yapabileceğimi düşünüyorum o nedenle seçtim biraz da
-
fotoğraf yükleme kısmında yükleye bastıktan sonra ''web page blocked'' hatası alan var mı?
-
@spock Sanırım herkeste oldu. Baştan girip bakınca yüklendiği görülüyor.
-
öyle oluyormuş, eyvallah.
-
dostlar bankacılık uzman yardımcılığı listesi vmy listesine benzer mi ne düşünüyorsunuz?
-
@onuktekin o kadar yüksek kapatmasını beklemiyorum ben murakıplık da varken özellikle
-
Yok hocam 80lerin altına bile düşme ihtimali var ...
-
@onuktekin hocam bankacılık 80 i görür ancak uzmanlığın 86nın altına düşeceğini sanmıyorum çünkü kontenjanı az hemde sınavının daha kolay gibi gözükmesi başvuruları uzmanlığa kaydırıyor
-
@ilgazi @papatyaçayı İdari uzman yar yüksek kapatsa da bankacılık 80 altını kesin görecek gibi geldi bana.
-
Ben 91 puanla BDDK uzman yardımcılığına başvurdum hem daha az rakip var hem de sınavı diğerlerine nazaran daha kolay.
-
@daronacemoglu daha az rakip var ama kadro sayısıda az