BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Başvuruyu bir türlü yapamadım başvuru yapan arkadaşlar yönlendirebilir mi acaba
-
@serdo tamam kardeşim sağolasın.
-
@paretowilfredo bu sınavın pandemiden dolayı Ankara'da da yapılma ihtimali var mıdır? Ona göre başvuru yapsak İstanbul olarak açıklandı fakat değişikliğe giderler mi sonra?
-
Bu sene başvuran gelecek senelerde de başvurabilir değil mi?
-
Başvurumu fotoğraf yükleyip zar zor onayladım ama önceki bilgileri tekrar nasıl kontrol edebilirim. Aşağıdaki ibare var ama sadece resim değişikliğine izin veriyor.
"* Formu son aşamaya kadar ilerletip Onayladıktan sonra, başvuru süresi içerisinde dilediğiniz zaman formu yeniden açarak değişiklik yapabilirsiniz." -
Başvuru ile sınav arası tahmini ne kadar olur acaba?
-
BDDK uzman yardımcılığı 90+ kapatma ihtimali var mı? 89.90 puanla yazmaktan korkuyorum.
-
@mavikot Gelmemesi büyük sürpriz olur. Murakıplık 85+ puanla çağırıyor ve herkes bir pozisyona başvuru yapabiliyor ama kesin demek de mümkün değil. Kimin nereyi tercih edeceğini bilmiyoruz. Murakıplık için başvuru sayısı çok düşük olursa o zaman gelmez anca. Onda da bayağı düşük olması gerek.
-
@onuktekin bilmiyorum hocam malesef İngilizce bilgisi olmayan kişilerde genelde başvuru yapabiliyor önceki alımda 400 kişi 85 ile kapatmış bu alımda 200 kişi olunca sanki 90 üstü kapatacak gibi duruyor
-
@mavikot Tek başına ilan çıksaydı veya hepsine başvuru hakkı tanınsaydı mümkündü ama şu durumda bence 90 üstü kapatması çok zor.
-
@gürkan35 normalde 35-40 gün arasıdır fakat pandemi olduğu için sınav tarihi verilmemiş. Daha sonra duyurulacaktır. Ayrıca normalde bu ilan Kasım'da gelirdi Aralık gibi sınavı olurdu şu an nasıl olur bilinmez
-
@mavikot yok hocam o kadar çıkmaz, merak etmeyin. Bir sürü atanan oldu. Bu ilan normalde Kasım gibi gelirdi şu an çok geç geldiği için o kadar yükselmez. Puanıniz gayet iyi, hepsine gelir
-
@realgölge hocam kurumun merkezi İstanbul. Başka şehirde yapılma ihtimali olmaz. Çalışma yeri de İstanbul
-
@mavikot Bu ilana İngilizcesi olmayıp girenleri anlamıyorum zaten ben de. Kurum dil şartını esnetir mi diye soranlar bile var. Böyle bir şeyin mümkün olabilmesi mümkün değil. Bu kadar üst düzey bir kurum hiçbir şartını esnetmez. Sırf, puanım yüksek hakkımdır, diye bu sınava girip İngilizceyi yapmadan diğer dersleri mükemmel yapsan bile bir kıymeti olmuyo maalesef
-
@wonderwoman Arada bir cümlede anlatım bozukluğu yapmışım affınıza
-
Bu dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Bırakın İngilizceyi diğer derslerde de esneme kesinlikle olmuyor. Gecen yıllarda bir puanla ikinci puanla kaçıran çok oldu.
-
Aynen öyle önceki alımlarda esneme olmuş olsaydı mülakata bu kadar az kişi girmezdi
-
Uzman yardımcılığının 84e düşme ihtimali var mıdır?
-
YDS 50 puan olan birisi bu sınavda ingilizce barajını geçebilir mi ?
-
referans bilgisi girmeden ilerleyemiyorum başvuru formunda. torpilsizleri yarışmaya hiç dahil etmiyorlar galiba bu sefer