@sbf1983 daha herhangi bir kuruma girip memur olan birinin memnun olduğunu görmedim ben, sayıştaya giren adam bile 1 sene sonra bana sıkıldım demişti MB ya da SPK deneyeceğim diyordu
RealGölge tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@friedman17 @paretowilfredo peki sgk teftişten hiç haber yok mu?
-
RE: 2021 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım Anketi
@paretowilfredo tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yazılı sınavı gereksiz buluyorum bakınız sgk denetmenlik sınavı, kpssnin aynısı, manasız, keyfi, süreci uzatmak yapılan bir sınav, yazılı kısım için kpss puanı yeterli liyakat göstergesidir.
Bunun dışında birden fazla puan türü olmalı p23, p43, p48 vs
Sözlü mülakat 3 dk sürmemelidir RTÜK gibi derinlemesine sağlam mülakat olmalıdır yazılı sınav yerine bu yol daha sağlıklıdır
Benim düşüncelerim bunlar teşekkürler..
RealGölge tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım Anketi
@paretowilfredo tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yazılı sınavı gereksiz buluyorum bakınız sgk denetmenlik sınavı, kpssnin aynısı, manasız, keyfi, süreci uzatmak yapılan bir sınav, yazılı kısım için kpss puanı yeterli liyakat göstergesidir.
Bunun dışında birden fazla puan türü olmalı p23, p43, p48 vs
Sözlü mülakat 3 dk sürmemelidir RTÜK gibi derinlemesine sağlam mülakat olmalıdır yazılı sınav yerine bu yol daha sağlıklıdır
Benim düşüncelerim bunlar teşekkürler.. -
@sbf1983 daha herhangi bir kuruma girip memur olan birinin memnun olduğunu görmedim ben, sayıştaya giren adam bile 1 sene sonra bana sıkıldım demişti MB ya da SPK deneyeceğim diyordu
-
ARKADAŞLAR BU METNİ CİMERE GÖNDERDİLER DÜN SİZLER DE GÖNDERİN..
Biz sayısı 1 milyonu bulan İİBF mezunlarıyız. 4 sene boyunca kamu kurumlarında çalışabilmek adına idari eğitimler aldık. Her birimiz okuyabilmek için yaklaşık 1 ev parası harcadık. Büyük umutlarla , vatana hizmet aşkıyla okullarımızdan mezun olduk. Her birimizin halka hizmet hakka hizmet şiarıyla atanacağı kurum ve yapacağı hizmetler için ayrı ayrı idealleri var. SGK Denetmen Yardımcılığı için de KPSS' den 90'lı puanlar aldık ve 2 yıldır ilan bekliyoruz. Bugünlerde kuvvetli söylemler ortada dolanmakta ve bizi geleceğimizden umutsuz hale getirmektedir. Koskoca 2 yıl sonunda 1 milyon işsiz İİBF'li genç için SGK'nın sadece 50 kişilik kadro açacağı söylenmektedir. Biz en köklü kurumlardan biri olan SGK için talep edilmiş olan 50 kişilik alımı mezun sayımızla ve geçmiş yıllardaki alımlarla karşılaştırdığımızda oldukça orantısız bulmaktayız .2 yıldır gelmeyen ilanın hakkı 800 kişi iken 50 sayısı ,800 sayısının tam tamına 16 da 1’idir. SGK gibi bir kurumda koskoca 2 senede ölüm, emeklilik,istifa v.b sebeplerle ayrılan sadece 50 kişi mi vardır!? En az alım yapılan dönemde bile bu rakam 400 olmuştur! Gençliğimiz 2 sene sonra açacağınız 50 kişilik kadrolar için evde dört duvar arasında ders çalışmakla heba olmaktadır. Onun yerine kurumun ihtiyacı olan gerçek rakamlarla kadro açılıp gençlik enerjimizi kurumunuza faydalı işler yaparak harcamayı talep ediyoruz. Hem siz hem biz hem de milletimiz için en uygun yol budur.Ülkemize kaliteli kamu hizmeti sunacağımıza söz veriyoruz.Kayıt Dışı İstihdam ile Mücadele Etmeye Hazırız!
Sonuç itibariyle;
Biz bu 50 kişilik kadroyu çok az ve oldukça yetersiz buluyoruz. Bakanla iletişime geçilip sayının revize edilip ilana çıkılmasını talep ediyoruz.Gereğinin yapılmasını arz ederiz. -
@gölge07 konudan sapmak istemem ama hangi resmi tatilde yayınlanmıyor mesela?
23 Nisan / 1 Mayıs hepsi sitede mevcut.. -
@niska-nenn RG sadece 31 Aralık gecesi yayınlanmaz onun dışında her gün yayınlanır
-
@friedman17 @paretowilfredo peki sgk teftişten hiç haber yok mu?
-
Etkinlik başlamıştır.
TAG kopyala yapıştır.
SnİsmailYılmaz 1000SGKDenYrd
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@paretowilfredo bu sınavın pandemiden dolayı Ankara'da da yapılma ihtimali var mıdır? Ona göre başvuru yapsak İstanbul olarak açıklandı fakat değişikliğe giderler mi sonra?