BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ben hala karar veremedim BDDK uzman yardımcılığı konuları benim için daha iyi görünüyor ama 87,5 puan yetmeyebilir. Rekabet kurumu 300 kişi 89 ile kapatması beni korkuttu.
-
Hocam beklediğiniz mülakat, sınav falan varsa risk alıp bddk uzman yardımcılığını seçebilirsiniz ama yoksa daha detaylı düşünüp öyle karar vermeniz daha iyi olabilir. Yorumum tamamen tavsiyedir
-
Hocam maalesef beklediğim mülakat yok bu yüzden kararsız kaldım biraz daha düşüneceğim.
-
2018 de BDDK uzman yardımcılığı yüksek kapatmıştı. Buna baz alarak iyi karar verin derim...
-
@theekonomist yüksekten kastınız 91-92 civarı mı yoksa daha yüksek mi ? Ben de tereddütteyim çünkü
-
@blcmert 2018'de BDDK uzman yardımcılığı 85 ile kapattı. 85 üstü puanların tereddütü bence yersiz. Rekabet Kurumu, Vmy gibi alımların bununla farklı olduğunu düşünüyorum. Burada birden fazla seçenek var, onlarda tek seçenek var iken. Bddk hiç bu dediğiniz şekilde yüksek puanlarla kapatmamis, nasip kısmet bakalım..
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığına başvuru yaparken kpss puanımı sistem çekiyor ancak yds puanımı çekmiyor. Boş kalıyor o bölüm. Sizde de durum aynı mı?
-
@player Geçerli Yds puanım yok ama sınav yds puanı istemediği için öyle sanırım. Muhtemelen herkeste öyledir.
-
@player özgeçmişte ayrıca belirtin
-
Sizce bütün sınav konuları sınava kadar tekrarlaası yetişir mi yoksa eksik konuları mi tamamlamalıyız?
-
Arkadaşlar başvuruda referans tel no alan koduyla 10 haneli olacak deyip döküyor nasıl yazdiysamda geçip devam edemedim başvuruya bilen varsa nasıl yazacağımı soyleyebilirmisiniz
-
@kpssadam alan kodunu yazarken 0 yazmadan deneyin.
-
Arkadaşlar, maliye de işletme finansmanı, fianasal yönetim gibi konuları nasıl halledebilirim? Önerebileceğiniz kaynak var mı? Yoksa hiç bulaşmayım mı işletme-finans bilgim sıfır:/
-
Ekonometri bilgim de yok:/
-
@ilhannn00 her ikisinin de sınav konuları aynı değil mi zaten? zorluk/kolaylığı mı kastettiniz?
-
@tb Farklı dersler çok hocam
-
@ilhannn00 pardon ben murakıplık ve bankacılık uzm yrd sanmıştım sizin dediğinizi. bu ikisi aynı konular çünkü. kendinizi hangi alanda daha güçlü hissediyorsanız onu tercih edin bence
-
Arkadaşım 88 puanla BDDK Uzman yardımcılığı ile Bankacılık Uzman yardımcısı arasında kalmış ve sürekli bana soruyor sence hangisini yazmalıyım diye. Aslında BDDK Uzman yardımcılığını yazmak istiyormuş ancak sayının azlığı sebebiyle gelmez diye tereddütte. Sizin fikirleriniz ne bu konuda...
-
@tahir_soylu o ikisi arasında kalındıysa murakıplık seçerdim ben. aslında bu gibi sınavlarda birbirimizle değil de kendimizle yarışıyoruz. barajı geçtiğiniz an mülakata kalınacaktır. Ancak sınavlar zor gerçekten zor. Sınavlara ayrılan günlere göre bakarsak bddk uzmanlığı nispeten daha kolay gibi duruyor ama dediğim gibi bu bir tahmin ve yüksek kapatma ihtimalide var.
-
@tahir_soylu bende 87.4 le bddk uzmanlına basvurdum gelmezse benim için çok önemli değl gelme ihtimali yüksek ama gelmeyedebilir garanti olmasını istiyorsa bankacılık kesin gelir. İlla bddk istiyorsa başvurabilir yüzde 70-80 gelir ama gelmeme ihtimlide var. Benim tahminim murakıplık taban puanla(85), bddk 86-87 civarı bankacılıkda 79 civarında kapatır. Benim yaptıgım yorumun tamamen tahmin olduğunu göz önünde bulundururun net bir bilgi değil tahmindir.