Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Bu deneme süresinin pratikte ne derecede uygulandığı konusunu öğrenmek gerekir sanırım arkadaşlar.
-
Giriş ekranında cvnin Europass formatından olması gerektiği yazıyordu. Europass'ta kurcaladım cv indirmeyi bulamadım. Başvuru ekranından yetkililere mesaj atınca cevap verdiler, Europass cv'si indirilebiliyormuş, sorun olursa normal cv de olurmuş. Merak eden arkadaşlar varsa diye yazayım dedim.
-
Hocam başvuruda istenen mezuniyet belgesi için sisteme diplomanızı mı yüklediniz yoksa e-devlet mezun belgesini mi acaba?
-
Başvuru yaparken sisteme mezuniyet belgesi yükleyemedim sistem kendi kendine mezun bilgilerini girdi. Nasıl yükleyeceğiz acaba?
-
@dogeygunes_ arkadaslar benim basvuru no 11392 görünüyor. Bu kadar kişi başvurmuş olamaz değil mi ??
-
@mrdgn Dün akşamüstü başvuruyu yaptığımda 10600 küsür gözüküyordu. Aynı tepkiyi verdim ama totalde bölümler ve pozisyonlar diye düşününce normaldir ya diyip kendimi avuttum, umarım normaldir..
-
europass cv de sıkıntı çıkıyor, kendi hazırladığımız pdf cv yükleyen oldu mu hiç
-
@kamucubey klavuzda kabul edilmeyeceği söyleniyor hocam.
-
@beirutde Ben kendi hazırladığım cv yi koydum. Sorun olmayacağı söylenmiş sanırım. Yukarda bi arkdas öyle yazmıştı.
-
@mrdgn Şimdi kontrol ettim bana da sorun yok diye geri dönüş yapmışlar. Bilginize.
-
arkadaşlar peki sisteme hem lisans hem de lise bilgilerimizi mi gircez başvuru kılavuzunda veya ifadesi kullanmış yüksek öğrenim veya ortaöğrenim mezuniyet belgesi?????
-
@kamucubey İstenilen belgeler kısmı tüm gruplar için ortak olarak yazılmış. Büro görevlisi alımı için orta öğretim mezuniyet belgesi yazılmış biz yüksek öğrenim belgesi yükleyeceğiz hocam.
-
@hasbayburtlu çok teşekkür ederim hocam çok netleşti benim için çok sağolun
-
-
@hasbayburtlu, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Rica ederim hocam.
-
Hocam başvuruda adli sicil belgesi kısmında sadece belgeyi gösteriyor yükleme için bir ibare yok belgeyi yüklemiyoruz sanırım öyle mi? Bir de başvuruyu onaylamadan çıkış yapıp sonra tekrar girip bilgileri değiştirebiliyor muyuz acaba?
-
Bugün açıklanan YDS'yi (Nisan 2021) sistem görmüyor bununla ilgili bilgisi olan var mı?
-
@user1045 edevletle giriş yaptığımız için adli sicil belgesi otomatik geliyor hocam. Onay yapmadan çıkarsanız kaldığınız yerden devam ediliyo hatta ben onay yaptım düzenleme yetkisi hala devam ediyor
-
@aka-0 personealimi@ua.gov.tr hocam bu adrese mail atın hemen dönüyorlar
-
@kamucubey Teşekkür ederim hocam