Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar merhaba,
Başvuruyu tamamladiktan sonra hes kodu, engel durumu ve başkanlıgımizda çalışma isteği kutucuklari boş görünüyor bende. Acaba sizde de öyle mi? -
@nildesperandum bende oyle bse olmadi. Tekrar girdiginzde basvurunuzu görebiliyorsaniz sıkıntı olmaz.
-
2013 te yapilan sinav sorularina ulasabilen oldu mu arkadaşlar? 100 soru sorulmuş ve test olms o yıl.
-
@theturinhorse bu senede test hocam ilanda öyle yazıyor
-
@kamucubey evet test de keske o sorulara ulasabilsek be hocam. Aradim ama bulamadim.
-
@theturinhorse hallettim şimdi, teşekkür ederim cevabınız için
-
Bu alımın nihai sonucu Eylül'e kadar tamamlanmış olur mu
-
Eylülde askerlik tecili bitiyor o nedenle soruyorum yazılıdan sonraki mülakat eylüle açıklanmış olur mu diye
-
@Nedesek hocam sizin bir öngörünüz var mı
-
@carpe-vita Hocam bilemiyorum ben de. Süreçte çoğu kurum takvimlerinden çok şaştılar. Sınavlar ertelendi mülakatlar ertelendi. Tahmin etmek çok güç.
-
@nedesek Hocam peki benim tecilim bittiğinde mülakatlar açıklanmış olsa ve kazanmış olsam hakkımı kaybeder miyim?
-
@carpe-vita Hocam kuruma sordunuz mu hiç? Açıkcası askerlikle ilgili hususları tam bilemiyorum. Pandemi döneminde bir kolaylık sağlarlar diye düşünüyorum.
-
@nedesek Sormadım hocam haklısınız. İnsan kaynaklarında çalıştım diyince belki biliyorsunuzdur diye düşündüm. Teşekkür ederim ilginiz için
-
Ben de eski sınavlarını merak ediyorum. Tek sınav mı olmuş bugüne kadar uzman yardımcıları için? Sınav nasılmış? Kim Yapmış? Bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
-
@nedesek 2013te ilk sinav yapılmış ÖSYM tarafından test seklinde.100 soru 110 dakika verilmis. Sorulara ulasabilsek gerçekten iyi olacakti ancak bulamadim ben. 2013 ten sonra baska sinav yapildi mi bilmyrm.
-
@nildesperandum Bende de o çalışma isteği kutucuğu yarım gözüküyor hocam, bu konuda mail attım chrome üzerinden girmemi telefondan giriyorsam ondan öyle görünebileceğini belirttiler, işlemi bilgisayar üzerinden tamamlamıştım. Bir sorun olmaz diye umut ediyorum.
-
@gguness ben o kısmı biraz uzun tutmuşum o yüzden sıkıntı olmuş, kısaltınca düzeldi basvuru ekraninda. Formu indirince bende de yarim görünüyor ama sorun çıkacağını sanmıyorum.
-
Arkadaşlar ben sisteme özgeçmiş ve fotoğraf dışında belge yüklemedim, diğerlerlerini sistemden çekti. Doğru mudur? Bir de askerlik alanı en son formda gözükmüyor sizde de öyle mi?
-
@carpe-vita askerlik ile ilgili bilmiyorum tabi de ama özgeçmiş ve fotoğrafı yükledim ben de diğer belgeleri otomatik çekmiş
-
Arkadaşlar büro için sadece genel yetenek genel kültür çalışıcaz matematik yok zaten dimi, bir de benim başvuru sayım 27553 bu kadar kişi başvuru yaptı mı ya gerçekten?