Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
uluslararası ilişkilerden 640 kişi çağrılacaktı yazılı sınava, 292'de kalmış.
-
arkadaşlar test sınavından 70 i geçen herkes mülakata çağrılacak mı?
-
@kamucubey hayır. kaç soru var neye göre 70 sorular kaç puan vs hiç birşey belli değil. bu biraz can sıkıcı
-
@thecoronell 100 soru var. Her bir soru 1 puan.
-
@theturinhorse 100 soru her soru 1 puan çok saçma bir sistem kardeşim ya... yani en azından alan sorularının getirisi daha fazla olur ya da ne bilim başka bir şey..
-
Uluslararası Ekonomik
İlişkiler ve Kuruluşlar için oecd, dünya bankası vs yeterli mi? kaynağı olan var mı? -
@thecoronell hocam AB kurumları en başta
-
@nedesek çıkmış sorulara ulaştım orada yazan ile alakasız ya %25'lik kısım... sınav garip bir sınav olacak.
-
@thecoronell Hocam nerden ulaştınız sınav sorularına? Çok mu alakasız Bahtımıza ne çıkarsa gibi bişi o zaman durum.
-
@thecoronell buraya çıkmış soruları link olarak atabilmeniz mümkün mü?
-
@clementine mesaj atar mısın
-
@gguness internetten ya bilmiyorum sınav garip geldi ayrıca gazi üniversitesine yaptırmaları da iyi olmadı çünkü gazinin soruları çok çok öyle kolay gibi durmuyor...
-
Kurumun asıl ismi AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM ve GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI. Ajans ile bulamayınca bu isim ile aramaya çalıştım. linkte hukuk vs alanının da var. biraz bakın oraya.
-
Hmuy Dan girmeyecek çok kişi var hocam bunu iyi kullanmak lazım
-
@lahzamm nasıl? anlamadım.
-
@lahzam ha tamam ama sınavı biraz garip ya... kurumun sınavı zor gibi geldi bana. en azından kurum ab ile ilgili birşey olmasa muhasebe olsa keşke
-
hocam eski sınavdan bu yana yönetmelik değişmiş sınav yüzdeleri değişmiş ve bu eski sorularda eski dönem programa ait sorular var Erasmus ile baya bir şey değişmiş
-
Sınav Giriş Belgeleri paylaşılmış arkadaşlar, bilginize.
-
Hocam sınav giriş belgesi için sisteme girerken fotoğraf yükletiyor ancak yazdırınca sınav giriş belgesinde fotoğraf yok. Herkeste öyle mi acaba?
-
@user1045 evet hocam, fotoğraf gazinin sitemine giriş ile alakalı sanırım