Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Evet 2021 YDS sonucunu görmüyor sistem ben de konu ile ilgili mail attım ama henüz bir geri dönüş alamadım maalesef
-
Hocam şöyle bir cevap geldi
2021 yılına ait YDS/1 puanları başvuru için geçerlidir. ÖSYM tarafından uyum çalışmaları tamamlanması ve sistemimize bilgilerin entegre edilmesi için çalışmalar devam etmektedir -
@aka-0 Teşekkür ederim cevabınız için ben mailime bir geri dönüş alamadım çünkü. O halde haftasonu ya da Pazartesi tekrar denersek olur sanırım
-
Peki ulusal ajansın büro personeli maaşıyla ilgili bilgisi olan var mı?
-
Avrupa Birliği ve Ajansın görev alanıyla ilgili kaynak tavsiyesi olan var mı?
-
@aka-0 bu sayıya nerden ulaştınız?
-
Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcılığı için YDS 70 istemişti 2000 kişi mülakata çağrılacaktı fakat başvuran sayısı 630'larda kaldı
-
Bilişim grubunda başvuru yapacaklar içim çok geniş başlıklardan sınav olacağı yazılmış. Nasıl bir sınav olur acaba bilgisi olan var mı?
-
Merhaba arkadaslar. İşletme icin 81.5 puanin sansi var midir?
-
P34 70 puana gelir mi
-
@theturinhorse hocam işletme için 200 kişi sınava çağırılacak bence 200 işletmeden 80 YDS puana sahip çok zor kesin şans bulursunuz
-
@uluslarcıkız hocam uluslar-kamu için 600 küsür kişi sınava çağırılacak YDS 80 kriteri düşünülürse bu sayıyı zaten dolduramazlar 70 bile olsa başvuran herkesi sınava gireceğini düşünüyorum
-
Dostlar, YDS 2021 puanlari sisteme düşmüş. Basvurunuzu yapabilirsiniz.
-
Destek personeli maaşı ne kadar ve çalışma yeri neresi bilgilendirir misiniz?
-
Sekreter ve büro personeli taban puan kaç olur? Önceki yıllara ait bilgi var mı?
-
Sınava girecek İletişim Fakültesi mezunu arkadaşlar kaç kişi oluruz toplamda sizce?
YDS'si 80 üstü olup başvuracak kişi sayısı çok az olur diye tahmin ediyorum.
4 kişi alınacakmış. Kaç kişi başvurur dersiniz? Ben Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nda olduğu gibi sınavı geçip mülakata kalacak kişi sayısının çok az olacağını tahmin ediyorum. Çok büyük ihtimalle 5-10'dan yukarı olmaz.
Siz ne dersiniz?
-
Komik bir soru olucak belki ama yine de sorayım. Son 6 ay içinde çekilmiş vesikalik fotoğraf istiyor kılavuzda, hatta fotoğrafın uygunluğu ile ilgili detayli bir bölüm bile yazmişlar. Şimdi benim böyle bir fotoğrafım yok, malum kapanmadan dolayi şuan çektirmem de mümkün değil. Guy, BDDK vs için telefondan çektiğm fotoğrafı yüklemiştim. Guy için bir sorun olmamıştı. Ama bu ilanda fotoğrafın boyutuna kadar kılavuzda detay yazınca tereddüte düştüm. Telefondan çekilen fotoğrafı sorun ederler mi sizce?
-
@hakimaki Yüksek çözünürlüklü olsun, arka fon sade olsun, kılık kıyafet yönetmeliğine uygun olsun hiçbir sıkıntı olmaz hocam.
-
Kurumun faaliyet alanlarına dair mevzuatta kayda değer pek bir şey yok. Sınava çalışan arkadaşlar bu konuya nereden çalışıyorsunuz acaba? Tüm alanlarda ortak olacakmış bu bölüm.
-
@zorkar ben de farkettim, mevzuatın dışında ajansın faaliyetleri incelenebilir sitesinden, hangi programlar var nerden fonlanıyo falan