Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@uluslarcıkız ben düşünüyorum. en azından taban puanın 65e inmesi gerekiyor bu durumda bence
-
@peko23 kurumu arayarak mı yoksa Gazi ödm üzerinden mi itiraz edeceksiniz. Ben ikisini de yapacağım. Puanım 69,3 gelmiş çok talihsiz bir durumdayım
-
@uluslarcıkız pardon 69.7
-
@uluslarcıkız puan nerden görünüyor ben göremedim
-
-
-
3 hatalı sorunun bizim aleyhimize olacak şekilde yansıtılması çok kötü bir karar olmuş. Bir yandan da liste doldurulamamış. Zaten sınava girmesi gerekenden çok az kişi girdi. Taban puanı düşürebilirlerdi de.
-
@uluslarcıkız ikisini de yapmayı düşünüyorum. benim de 67 küsür puanım
-
Bu kadar acele açıklamaya ne gerek vardı ki, itiraz ücretini öğrenci yatırıyor ne de olsa. Tam açıklayın 1 hafta geç olsun ... şaka gibi
-
İtirazların yanında Cimer e de şikayette bulunmayı düşüyorum daha etkili olur bence herkes yazsın cimere
-
Arkadaş lar listeler yenilendi
-
@theadvocat17 nasıl hocam bende aynı
-
Benim boşum yoktu 1 boş görünüyor. Aynı şeyi yaşayan var mı? Çok şaşırdım, iki kere kontrol etmiştim
-
@pomodoro 1 boş var bende de. Kesinlikle boş bırakmadım. İtiraz edecegim
-
Sözleşmeli olunca geçici meslek mi oluyor tam olarak dezavantajı nedir?
-
Gazi, iptal edilen soruları sistemden çıkarıp 100'lük sistem üzerinden puanlamış. Anadolu üni iptal edilen soruları herkes doğru kabul etmiş gibi puanlamıştı. Gazinin sınav yönetmeliğine bakmak lazım bu hususta. Malumun ilanı 70 tabanla kapatmış. 79 küsurla mülakattayım. Diğer mülakata kalan arkadaşlara da bol şans dilerim
-
@marshalerner yani, biraz öyle. Devlet memuru gibi ömür boyu güvenceli değil. Zaten yönetmeliğinde deneme süresi gibi de bir şey var.
-
@carpe-vita sizce puanlara göre mi sıralamışlar, siz ilk 20 ide misiniz?
-
Ekonomi üzdü cidden. İlk 40 adayı sözlü mülakata çağırsalardı keşke. sözlü sonrası 10 asıl 5 yedek ile bu iş tamamdı. Ben de 62.24 almışım ilk 15teyim. Sıralı mı sizce arkadaşlar? Gerçi şu saatten sonra fikir değiştireceklerini sanmıyorum ama umut işte.
-
Ucu ucuna kaçtı diyebilirim, iptal edilen soruların doğru kabul edilmediğini ilk defa gördüm. Mülakata kalan arkadaşlara başarılar diliyorum , yolunuz açık olsun. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Adaletli bir mülakat olsun.