Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@vielendank evet puana gire sirali hocam. EKONOMİ den ilk 40 i mulakata alabilirlerdi. Dun bu konuda mail attim. Sizler de atin bence.
-
@bella evet puana göre sıralamışlar ilk 10'dayım
-
Arkadaşlar puanlama sisteminin değiştirilmesi için hepimiz hem kurumu arayıp hem de itiraz edip cimere yazsak daha etkili olur. Sonuçlar hiç adil değil bazı bölümlerde kontenjan bile dolmamış görüyoruz ki
-
@uluslarcıkız ben dun kuruma mail attim. Herkes atmali bence. Uygun bir dille durumu izah ettim. Umarim sonuc alırız.
-
Geçen alımlarda aynı yıl içinde bir daha alım olmuş arkadaşlar, bence o zaman daha avantajlı şekilde sınava girebiliriz. İlanda açıkça en az 70 yazıyordu, değiştireceklerini sanmıyorum. Zaten ortalama alınınca düşük gelecek puanlarınız. O değil Hatta mülakata gelenleri dahi almadıkları oluyormuş. Kadroyu doldurmak için zorlamıyorlar yani. O yüzden barajın düşmesini beklemek hayal bence.
-
@carpe-vita benim de bu sekilde o zaman kesin puana göre sıralamışlar dediğiniz gibi benim de 78 küsür çünkü
-
@gannuşi umarım torpillerin yarışmadığı, adaletli bir alım olur
-
@bella burası mülakata gireceğim 3. kurum olacak umarım dediğiniz gibi adil olur
-
ben de mülakata kalmışım, umarım adil bir mülakat olur. daha önce de yazılı sınavı geçip mülakatta elendiğim oldu.
-
@izo sizce torpil dışında mülakattan elemelerinin sebebi nedir?
-
@pomodoro kamudan 32 kişi alınacak herkesin de torpili yoktur diye düşünüyorum
-
@bella ben de sizin gibi düşünüyorum. mülakata 73 kişinin girecek olması da şansımızı artırıyor. en azından yüzde 25 değil, yüzde 50'ye yakın bir ihtimal var.
-
@uluslarcıkız hayatımda girdiğime bu kadar pişman olacağım bir sınav daha olamaz. Şu pandemide ailem işsiz güçsüz borç dert para bulup ta Ankara'ya gittik. Sonuç 3 kişi mulakata kalıyor şaka gibi. Hadi ben gecemedim benim önümdeki 30 kişiden hiçbiri mi geçemedi 70i inanılmaz cidden. listede puanlar da açık değil nereye ne yazsak ne yapsak bilemiyorum. Çok üzücü gerçekten..
-
Mülakatların ne zaman baslayacagı ile ilgili bir bilgi alan var mı?
-
@rvzoz aslında durum çok üzücü ayrıca sınav zordu fakat 70'i gecememek kurumun hatası mı?
-
@marvelous 70 i gecememek sinavi yapan kurumun hatasi evet. 73 kisi kazanamadiysa sadece 3 kisi kazandysa alan sorularnda problem var diyebiliriz. Sinav biter bitmez yazmstm zor oldgnu. Bakablrsnz. Sorular tum alanlar icin hakkaniyetli olmalydi. Ben bddk sinavinda alandan o kadar zorlanmamistim.
-
@theturinhorse bende zor olduğunu defalarca yazdım ama inanın bu kadar sayınındüşük olacağını bende beklemiyordum ayrıca ben cok kişiden gördüm en az 70 bekliyorum diye. Gazi'nin sınavı zor diye defalarca söyledim ben buralarda
-
@bella ben az önce sordum mülakat tarihini. Önümüzdeki hafta başlayabilir ancak yarın bir toplantı olacak ondan sonra karar verilecek dediler. Yarın ya da çarşamba belli olabilir.
-
@clementine daha itirazları toplamadilar. O nasıl olacak ki?
-
@marvelous ben burda kendi kusurumu tartismiyorum elimden gelenin de fazlasını yaptım insanların ne şartlar altında hazırlandığını bilmeden senin suçun demek bence doğru değil. zoruma giden sadece 3 kişinin kalmış olması. En azından 20 30 kişi kalsa belki de bu kadar zoruma gitmezdi en azından çalışan yapmış benim suçum derdim.