Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Benim gibi hiç referanssız girecek var mı?
-
@bella, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Benim gibi hiç referanssız girecek var mı?
Herkes yds 80 yapamaz sonuçta.
-
@bella ben varım
-
Mülakat tarihi belirlenmesi konusunda bir gelişme var mı? Bugün ajansı arayan oldu mu?
-
Ben bu ay içinde nasıl biteceğini anlamadım. Pazartesi açıklanıp hemen ertesi günü mü başlayacak mülakatlar.
-
@pomodoro galiba yarın açıklama olabilir kardeşim :)) arayanlara haftaya başlar demişler
-
Gec olacak ama yazılıyi kazananlari tebrik ederim. Sikayet etmekten, kizmaktan buna sıra gelmedi. İnsallah mulakatiniz da hayirli geçer. Basarilar arkadaslar.
-
@pomodoro 1 temmuz’da baslayacakmıs herhalde kurban bayramına kadar bitermek içindir diye düşünüyorum
-
@bella hocam 1 temmuz sizin tahmininiz mi yoksa duyum mu aldınız?
-
@clementine kurumu tekrar aradım kesin 1 temmuz’da baslıyoruz dediler teyit etmek için iki kere sordum 1 temmuz diyorlar
-
@bella 1 Temmuz'da İstanbul'da Maarif Vakfı'nın da sınavı var. Özellikle aynı güne mi getiriyorlar diye merak ediyorum...
-
Baska yerleri kazanıp da mülakata katılmayacak olanlar var mıdır acaba kamu-ua dan
-
@bella teşekkürler hocam
-
@bella iller bankasının mülakatları da var. Haziran bitmeden. Kazananlar olabilir.
-
@bella merhaba ben mülakata katılmayacağım kamudan kazanmıştım sınavı sizin de hakkınızda hayırlısı olsun
-
@portakalcicegi1 çok teşekkürler
-
Sizce hukuk alanından alınanları sadece hukuk, iletişim sadece iletişim, uluslarcıları ise proje işlerinde mi çalıştırırlar? Yoksa ortak işler mi olur aşağı yukarı
-
@pomodoro bence tabiki her görev verilebilir, fakat alınan bölümlerle yani iktisat, hukuk, bilişim, iletişimle kurumun birimleri direkt örtüşüyor, bütçe dairesi, hukuk dairesi, iletişim dairesi ve bilişim dairesi.
-
ilk 20de olmama rağmen ben de katılmıycam mülakata.. herkese başarılar..
-
@justaa tüh ya hukuk birimi ne yapıyordur acaba. Eğlenceli kısmı uluslarcılar yapıcak gibi. Şanslısınız. Bir de sorular açısından düşündüm yani sitesinde şemayı göstermiş ama birimlerin ayrı çalışma alanları mevzuat falan yok. Ben hukukçuyum mesela, ne sorarlar diye düşünüyorum kara kara. Genel olarak yazılıdaki gibi mi olacak acaba. Bir de avukatı ayrıca istemişlerdi. 2 kişi, bu fark neyden kaynaklanıyor hiç anlamadım.