Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@bella mesai 18 de bitiyor.daha 45 dk var
-
Bilgi alabilen var mı?
-
@bella ben az önce aradım liste açıklanınca yayınlanacak o da ne zaman belli değil dedi başından savdı
-
Liste yayında
-
4 saatte 10 kisi sizce de biraz az degil mi? Çok mu fazla soru soracaklar acaba
-
@bella 18.00 de mesai bitiyor zaten. Öylesine yazmışlardır. 17 de bitirirler en geç. Ekstra Cv miz ve motivasyon mektubumuzdan bir şeyler sorabilirler. Onun dışında tahmini olan var mı?
-
@bella şu belirsizlik sona erdi ya istediklerini sorabilirler artık. Soru cevaptan ziyade sohbet havasında geçeceğini düşünüyorum.
-
@pomodoro motivasyon mektubu opsiyonel miydi cv ile birlikte mi yüklediniz?
-
@1827dekar öyle bir alan vardı başvuruda. Cv’ye ek olarak yazmak istedikleriniz şeklinde. Ben de orayı cover letter/ motivasyon mektubu olarak düşünüp yazdım. Boş bırakılabiliyordu sanırım. Ben bırakmadım.
-
@pomodoro korktum bir an, başvuruda atladığım bir şey mi var diye :))
-
ben avrupa birliği ve kurumla ilgili sorular sorulabileceğini düşünüyorum. dolaysıyıla özellikle ab ile ilgili güncel gelişmelere ve kurum sitesine bakmakta fayda var.
-
Tarihler de belli olduğuna göre herkese başarılar, gerçekten ulusal ajansı da (özellikle diğer bakanlıklarla vs karşılaştırdığımızda) hızından dolayı tebrık etmek gerekir. Umarım bundan sonraki süreçte hızlı ve liyakata dayalı geçer.
-
@pomodoro Teşekkür ederim:)
-
@bella haklısınız, eşim nisan başında botaş mülakatına girdi, neredeyse üç aydır sonuç bekliyor. bekleyiş gerçekten yıpratıcı oluyor, belirsizlik yerine olumsuz dönüş olması bile daha iyi. Ulusal Ajans gerçekten hızlı bu anlamda.
herkese başarılar mülakatta. dediğiniz gibi umarım adil bir süreç olur.
-
@izo Korkacak bir şey yok başarılar
-
@1827dekar öyle bir alan mı vardı? Ben hiç hatırlamıyorum bile..
-
@pomodoro arkadaşlar başvuruda hangi alandan bahsediyor? Cv yerind ben özgeçmiş yazıp attım. Acaba problem olur mu?
-
@marvelous yazılı özgeçmiş yazıyordu evraklar arasında, bu nedenle ben de cv formatında değil, paragraflar halinde özgeçmişimi yazdım ve bu şekilde başvurumu yaptım. daha sonra burada europass formatında cv istendiğine dair mesajlar okudum. yine de çok önemli olacağını sanmıyorum.
-
arkadaşlar merak etmeyin herhangi bir sıkıntı yok, ben başvuru zamanında bu konuyla ilgili mail attığımda bana aynen şöyle döndüler:
"CV için Europass formatını kullanabileceğiniz gibi kendi oluşturduğunuz bir CV ya da
özgeçmişi PDF formatında ilgili alana yükleyebilirsiniz"herkese mülakatta başarılar
-
@justaa teşekkürler